Megyeri Tigrisek: két győzelem, két vereség

A fővárosiaktól a Megyeri Tigrisek együttese vett részt a tornán. Az újpesti legénység 2-2 győzelemmel és vereséggel zárta a viadalt.

Múlt hét végén Sopron adott otthont az EYBL sorozatban az U14-es fiúk C-csoportjának versenyének. A fővárosiaktól a Megyeri Tigrisek együttese vett részt a tornán. Az újpesti legénység 2-2 győzelemmel és vereséggel zárta a viadalt.
 

KK DIV Basket (szerb) - Megyeri Tigrisek 41-59
A kiegyenlített első szakaszt követően a két középsőben fölényben játszva Mateja Boljos (19/6 pont) eredményességére, valamint Richter Dániel (7/3 pont, 4-4 lepattanó és szerzett, 3 eladott labda), Váradi Levente (7 pont, 6 szerzett, 4 eladott labda, 3 gólpassz) és Molnár Gellért (6 pont, 13 lepattanó, 3 eladott labda) mezőnymunkájára építve magabiztos győzelmet aratott az újpesti alakulat. A siker jóval nagyobb különbségű is lehetett volna hatékonyabb (12/39, 30,76%) büntetőzés esetén.
 

College Basket (olasz) - Megyeri Tigrisek 69-58
Hiába produkált egészen extra második negyedet (21-10) a Boljos (23/15 pont, 4 eladott labda), Richter (9 pont, 5 lepattanó, 6 eladott, 3 szerzett labda), Váradi (8 pont) és Luka Krkljes (8 pont, 6 lepattanó) vezette újpesti együttes, a másik három szakaszban az olasz együttes akarata érvényesült, amely fordulatos meccsen legyőzte a Megyeri Tigrisek csapatát.
 

Megyeri Tigrisek - TJ  Dekstone Sokol Prazsky 68-63
A végig szoros, kiegyenlített találkozón a prágai együttes kezdett valamivel jobban, de a Richter (24/6 pont, 13 lepattanó, 9 eladott, 6 szerzett labda)-Boljos (23/6 pont, 3-3 lepattanó, gólpassz, szerzett és eladott labda) duó eredményességére építve a Megyeri Tigrisek nem "engedte el" a cseh fővárosból érkező riválisát. A rendes játékidő végén 59-59-et mutatott az eredményjelző, a hosszabbítást pedig az újpesti srácok bírták jobban.
 

Megyeri Tigrisek-Sopron Tigrisek 56-61
A torna záró meccsén, a "tigrispárharcon", a magyar házi rangadón a reggeli hosszabbításos meccsel a lábukban léptek pályára az újpesti srácok. Richter (24/18 pont, 7 lepattanó, 3 gólpassz) Boljos (16/6 pont, 4-4 lepattanó és gólpassz. 3 eladott labda) és Molnár (9 pont, 11 lepattanó) vezérletével jól kezdett a Megyeri Tigrisek, de a hajrára elfáradtak, és a frissebb soproniak nagyot hajrázva a maguk javára fordították a találkozót.

Fotó - Megyeri Tigrisek facebook oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus