Hanga gyengélkedése Barcelonában tört meg

Két nulla pontos teljesítmény után legalább az idény korábbi részében mutatott formájához vissza tudott kapaszkodni a Laboral Kutxa magyar légiósa, de ez nem volt elég a baszkok bravúrjához, nagyon simán kapituláltak Hangáék a harmadik helyezett, Euroliga-elődöntős katalánok otthonában.

FC Barcelona - Laboral Kutxa 91 - 75

A 15 pontos, 8 lepattanó, 5 gólpasszos Ante Tomic, valamint a 16-ot szóró ex-vitoriai Brad Oleson és a korábban szintén Dávid Kornél egykori klubjánál pattogtató Marcelinho Huertas (22 pont) főszereplésével végig kézben tartotta a meccset a harmadik helyéről vélhetően már se hátra, se előre nem mozduló Barca a hatodik kiemelést megtartani igyekvő Laboral kárára, de a 16 egységig jutó Andres Nocioni és társai így sem kellett, hogy szégyenkezzenek, hajtós meccset játszottak ugyanis a sokkal jobb formában lévő katalánokkal.

Hanga Ádám csereként beállva bő 24 percet kapott a bizonyításra, ami alatt 7 pontot, 7 lepattanót, 1 blokkot, 1 szerzett labdát és 1 kiharcolt faultot jegyzett 8-ból 3-as mezőnyözéssel (4-ből 1 tripla), egyetlen büntetőjét pedig elrontotta.

A 16-14-es mutatójával már csak hármas holtversenyben hatodik Laboral legközelebb csütörtökön fogadja a San Sebastiant a spanyol bajnokság alapszakaszának 31. fordulójában.

A Barcelona legjobb dobói: Huertas 22/6, Oleson 16/9, Tomic 15
A Laboral legjobb dobói: Nocioni 16/12, Pleiss 12, L. Hamilton 10/3, Heurtel 10

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus