Euroliga: Negyeddöntő 2. meccs Madridban és Barcelonában!

Ma este már a második fordulóját kezdi meg az Euroliga rájátszása, ahol a legjobb négy közé kerülésért küzdenek a gárdák. A két spanyol nagyhatalom a címvédő Olympiakosz, illetve a vezérét, Arroyót elvesztő Galatasaray ellen próbál 2-0-ás előnyre szert tenni az egyik fél harmadik diadaláig tartó párharcokban. A két rangadót a DIGI Sport jóvoltából itthon is élőben nézhetjük végig, most vegyük is számba, miért érdemes követnünk ezeket a csatákat!

Real Madrid (spanyol, 2.) - Olympiakosz (görög, 3.) (19:00, TV: DIGI Sport 1, ÉLŐ)

A Real nem aludhat bele az első meccsen aratott sima diadalába, pláne mivel Printezisz is visszatért a már csak Law-t nélkülöző tavalyi bajnoknál, gyakorlatilag minden körülmény garantálja, hogy hatalmas küzdelem legyen, főként mivel egyik gárda sem engedheti meg magának a vereséget, hiszen a lebonyolítási rendszernek köszönhetően aki itt ma veszít, nagyon komoly hátrányba kerül minden értelemben. Várható, hogy Szpanuliszék lassítani akarják majd a legutóbb 100 százalékkal pörgő spanyol bajnokot, csak ez az egy útja van annak, hogy elvegyék a Carrollt kényszerből jegelő hazaiak pályaelőnyét és lehessen sanszuk megnyerni a negyeddöntőt Görögországban.

A párharc állása: 1-0 a Realnak.

FC Barcelona (spanyol, 1.) - Galatasaray (török, 4.) (21:00, TV: DIGI Sport 1, ÉLŐ)

A Barcának áll a zászló, nem is kicsit - már amennyiben nem lesz ma ott a bokáját kificamító Carlos Arroyo a Pops Mensah-Bonsut már visszakapó törököknél. Mivel láttunk már csodát, a Galatának pedig az egyetlen esélye ebben a párharcban ha ma összekaparja valahogy ex-NBA-s ászát és nyer a katalánok otthonában, ezért várjuk is valahol a váratlant, de a nap meglepetése lenne, ha akármilyen formában is nyerni tudna az Ataman-legénység a sokáig bevehetetlennek tűnő barcelonai szentélyben. Könnyen lehet ez egy sima meccs is, ha még az angol centert sem sikerül játékba lendíteni.

A párharc állása: 1-0 a Barcelonának.

Élőképes streameket itt találhattok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus