FIBA EC: A Körmend megkapta a Balkant, Falco-Szolnok csata

Tegnap este befejeződött a FIBA Europe Cup második csoportkörének második fordulója, és mindhárom magyar együttes tovább is jutott, ma pedig megtartották a három szerencsés vesztes sorsolását - a Körmend megkapta a Falco által kétszer is legyőzött Balkant, a Szolnok összekerült a szombathelyiekkel. Lássuk a részleteket!

Mint arról tegnap este beszámoltunk már, az Egis Körmend és a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együttese kettős győzelemmel jutott a FIBA Europe Cup csoportkörébe, a Szolnoki Olaj KK pedig ugyan kikapott a Södertalje Kings ellen, de így is magabiztosan jutott tovább összesítésben 21 pontos sikerével.

Azt már előre lehetett tudni, hogy a Falco és a Szolnok egy csoportba kerül majd, ha továbbjut, a Bajnokok Ligája selejtezőiből pedig a macedón Karpos Sokoli és az orosz Nyizsnyij Novgorod lesznek az ellenfeleik a H-jelű négyesben.

Az Alba Fehérvár együttese a harmadik BL-selejtezőkörben esett ki, így az F-csoportba került a fehérorosz Cmoki-Minszkkel és a belga Proximus Spirou Charleroi-val együtt. Hozzájuk azonban sorsoltak ma egy szerencsés vesztest, amely az izraeli Bnei Herzliya lett az F-csoportban.

A Körmend pedig a D-csoportba került, ahol a belga Basic-Fit Brussels és a ciprusi Keravnos mellett szerencsés vesztesként azt a bolgár Balkan Botevgradot kapták, amelyet a Falco épp most, a második selejtezőkörben intézett el oda-vissza.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus