Tervezd meg Te a PEAC-Pécs új pólóját!

A PEAC-Pécs pályázatot hirdet, bárki megtervezheti a gárda új utcai pólójának grafikáját, a győztes pályázatot jutalmazzák is.

A PEAC-Pécs felhívása:

A PEAC-Pécs csapata pályázatot hirdet „PEAC-PÓLÓ” jeligére, hogy a csapat új utcai pólójának grafikáját megtervezzék. Az erre magában tehetséget, affinitást érző szimpatizánsaink, szurkolóink együttműködését kérjük ahhoz, hogy utcai pólónk végleges formáját el tudja nyerni.

Fontos információk a tervezéshez: a póló környakú, fekete színű, és az elejére keresünk mintát, feliratot, dizájnt. A pályázók szabad kezet kapnak, de örülnénk, ha egy olyan mintázatú póló születne, ami magában foglalja a csapat logóját, jelképezi Pécs városát, és a női kosárlabdát is. 

Mintákat, feliratokat és a teljes dizájnt a póló elejére, kb. 25x15 centis fekvő négyzet alakban, jpeg formátumban és vektorosan várjuk az iroda@peacpecs.hu címre.

Pályázati határidő: 2018. október 7. vasárnap 20,00 óra.

Eredményhirdetés: a pályázat elbírálását követően

A győztes dizájnt szeretnénk felhasználni a póló kivitelezése során, tervezője pedig a megvalósítás dicsőségén túl tárgynyereményben (ajándékutalvány, sportszerek) részesül! 

fotó: peacpecs.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus