NB I/A: A TF-BP elindulhat, teljesítette a kritériumokat

Az NB I/B győztese a rengeteg nehézség ellenére a mai nappal hivatalos közleményben tudatta, teljesített minden indulási/nevezési feltételt.

ÚJ OSZTÁLY, ÚJ OTTHON, RÉGI HITVALLÁS

(A Tehetséges Fiatalok sajtóközleménye)

Örömmel tájékoztatjuk Szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a Tehetséges Fiatalok vezetősége teljesítette az A-csoportos versenykiírás összes feltételét, így egyértelmű szándékunk elindulni a legmagasabb osztályban, melyhez a nevezést elküldtük a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége részére.

Sajnos eddigi hazai csarnokunk, a Sport11 pályaborítása nem alkalmas NB1/A-csoportos mérkőzések rendezésére, így új létesítményt kellett találnunk. A 2018/19-es szezonban ellenfeleinket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportközpontjában, a Ludovika Arénában (1083 Budapest, Ludovika tér) fogadjuk. A vadonatúj, 2018 áprilisában átadott Aréna 1326 férőhellyel rendelkezik, és minden A-csoportos igénynek megfelel.

Az osztályváltás ellenére a Tehetséges Fiatalok az eddig jól bevált szakmai hitvalláson nem kíván változtatni, így az A-csoportos keret kialakításánál elsődleges szempont az NB1/B Piros csoportot megnyerő csapat gerincének megtartása, valamint – nevünkhöz híven – a fiatal, elsősorban U20-as játékosok csapatba építése lesz. Koncepciónkhoz garanciát jelent, hogy a szakmai munka továbbra is Mehmedovic Merim kezében összpontosul. A játékoskeret kialakításával kapcsolatos híreket a következő napokban jelentjük be.

Bízunk benne, hogy csapatunk új otthonát is megtöltik majd szurkolóink, és teljes erőbedobással azon dolgozunk, hogy a kiváló ellenfelek mellett a saját együttesünk, a #TFamily is komoly vonzerőt jelentsen a budapesti kosárlabdaszerető közönség számára.

Budapest, 2018. július 19.

B. Sárkány Rita
ügyvezető

Fotó - TF-BP facebook oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus