Teljesen felépült, elkezdi az edzéseket Juhos Levente

A Szeged magasembere szerint éppen eleget pihent már a sérülése miatt, itt az ideje dolgozni. 

Hosszabb időt kellett kihagynia a szezon folyamán Juhos Leventének, a Szeged erőcsatárának, most azonban már hivatalossá vált a gyógyulása - ennek örömére azonnal el is kezdi az edzéseket.

– Most jövök az orvostól, megkaptam az utolsó injekciót, hivatalosan is egészséges a jobb bokám. Már egy ideje nem fáj, de kellett még egy utolsó kontroll, ahol szerencsére mindent rendben találtak. A jövő héttől végre teljes intenzitással edzhetek. A csapat még nem kezd, de én egyénileg munkához látok, mert van lemaradásom – mondta Juhos a delmagyar.hu-nak.

A játékosnál az is szóba került a sérülésekor, hogy akár abba is kell hagynia a játékot, de szerencsére végül ennyire nem lett komoly a dolog.

– Az csak egy elsődleges szakvélemény volt, persze azért megijedtem, amikor közölték. Aztán jó kezekbe kerültem, sikerült tökéletesen meggyógyítani a sérülést. A bokacsontról kellett egyébként levésni kisebb kinövéseket, lerakódásokat, ez volt az első operáció, a másodiknál pedig az elhegesedett részeket tisztították meg. Boldog vagyok, hogy most már minden rendben van.

Most viszont nem a nyári pihenéssel, hanem a felkészüléssel foglalkozik.

– Túl sok időm volt tavasszal pihenni, szóval most az edzésé lesz a főszerep. Azért voltam a családdal és a barátokkal egy kicsit kikapcsolódni, a Balatonnál töltöttünk pár napot. A Szedeáknál augusztus közepén indul a munka, de a válogatottnál is számítanak rám, így elképzelhető, hogy már hamarabb kezdek. Mindkét fronton készülök a visszatérésre.

fotó: Frank Yvette / delmagyar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus