Összejöhetett volna Torontóban egy Big 3 Westbrookkal?

Egy érdekes "mi lett volna, ha..." történet a Raptors és a Thunder tárgyalása, amely ha sikerrel végződik, Paul George mellett Russell Westbrook is a bajnoknál köt ki.

Az NBA követői még csak most kezdik feldolgozni a (nekünk) reggeli híreket - Kawhi Leonard "megviccelte" a Lakerst, nem akart Jamesékhez menni, viszont egy másik sztárra szüksége volt, hogy a Clippers mellett döntsön - de mi lett volna, ha nem egy, de mindjárt két sztárt is kap maga mellé, ráadásul le sem kellett volna lépnie a Toronto Raptorsból? 

Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta le, hogy az Oklahoma City Thunder nem csak a Los Angeles Clippersszel, hanem a Torontóval is tárgyalásban állt Paul George cseréjét illetően - PG mindenképpen menni akart a csapattól, ezért úgy gondolhatták Sam Prestiék, hogy megpróbálják a vaskos szerződéssel rendelkező (4 év és 171 milllió dollár van még hátra neki) Russell Westbrookot is elpasszolni mellé. A fő cserealap kanadai részről Pascal Siakam lett volna, több pick és fizetéskiegyenlítő játékos mellett természetesen - erre azonban a Clippersnek is lépnie kellett, nehogy elvigye az orruk elől a Raptors a félig már sajátjuknak érzett Leonard - George párost.  

Az üzletre végül a Raptors elnöke, Masai Ujiri mondott nemet - sehogy sem jött ki a matek, nem akart a jövő évtized közepére szóló pickeket adni a PG - Russ csomagért, ráadásul nem volt biztosítékuk Leonard maradását illetően sem. Mindenesetre érdekes belegondolni, mi lett volna, ha összejön ez a trió a Torontónál - akkor a Clippers maradt volna üres kézzel, de a Blake Griffin-féle cserében, valamint Tobias Harris elboltolásával szerzett draftcetlijeiket végül sztárokra tudták váltani Jerry Westék. A nagy hármasok kora tehát egyelőre leáldozott, annál erősebb duók vannak viszont - LeBron / Davis, Leonard / George, Durant / Irving, és a többiek is erősítenek. Mikor kezdődik már a bajnokság?

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus