A Lakers ellen állhat össze az Antetokounmpo-Lillard tandem

Már éjfél előtt kezdetét veszi az NBA-előszezon következő játéknapja, mutatjuk a programot.

Adrian Griffin már a hét közepén bejelentette, hogy ma este a Lakers ellen Giannis Antetokounmpo és Damian Lillard is játékra jelentkezhet, először állhat össze a két sztár a Bucksnál. A túloldalon eddig LeBron James minden második meccsen játszott az előszezonban, a sorminta alapján kiülheti ezt a találkozót, ugyanakkor hivatalos bejelentést még nem tett arról a Lakers, hogy pihentetik-e a kulcsembereiket – amennyiben James és Anthony Davis is játékra jelentkezik, előszezon-mércével mérve igazi rangadó lehet ebből ideig-óráig.

A napi program már éjfél előtt kezdetét veszi a Hornets-Thunder meccsel, ahol a hazaiak az első győzelmükre hajtanak, míg a Thunder javítana a Pistons elleni veresége után. Izgalmasnak ígérkezik az éjfélkor kezdődő Heat-Grizzlies összecsapás is, ahol várhatóan mindkét csapat pályára küldi a kulcsembereit (természetesen az eltiltott Ja Morantot leszámítva). Szintén éjfélkor kezdődik a Raptors és a Cairns Taipans meccse, ez előzetesen sokkal egyoldalúbb találkozónak ígérkezik, az ausztrál csapat legutóbb 145-82-re kapott ki a Wizardstól.

Pályán lesz a bajnoki címvédő Nuggets is, bár Chicagóba is Michael Porter Jr. és Christian Braun nélkül kell elmenniük, de így is motiváltak lehetnek, mert a minap kétszeri hosszabbítás után szenvedtek vereséget a Bulls ellen. A játéknapot záró Kings-Warriors összecsapás a kísérletezésről is szólhat, nincs kizárva ugyanis, hogy Chris Pault csereként próbálja ki Steve Kerr, míg Mike Brown azt már előre bejelentette, hogy a védekezésben aktívabb Chris Duartét nevezi a kezdőbe Kevin Huerter helyén.

A program:

Charlotte Hornets - Oklahoma City Thunder 23:00

Miami Heat - Memphis Grizzlies 00:00

Toronto Raptors - Cairns Taipans 00:00

Los Angeles Lakers - Milwaukee Bucks 01:00

Denver Nuggets - Chicago Bulls 03:00

Sacramento Kings - Golden State Warriors 03:30

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus