Az életéért küzd a Clippers, javíthat a Memphis

Oklahomában és Los Angelesben is a második találkozóra készülnek a felek, de amíg a Thunder hozta a kötelezőt legutóbb és 2-0-ával szeretné elhagyni a várost, a Clippers elvérzett két nappal ezelőtt a Golden State-tel szemben, így egy újabb vereség az újabb csalódást keltő kiesés szélére sodorhatja Doc Riverséket. Nézzük meg alaposabban, mire is számíthatunk ma!

Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies (02:00)

Az első meccset Durant remeklésével hozta a Thunder, de egy vendéggyőzelemmel azonnal fordulna is a kocka. Márpedig több helyen is javulás várható a Memphistől, kezdve azzal, hogy  Durant őrzője, Tayshaun Prince legutóbb csak négy percet játszhatott betegsége miatt, azóta azonban kiheverte ezt. A Grizzlies már az első negyedben lemaradt legutóbb, és bár a harmadik negyedben sikerült kosárlabdázniuk (ráadásul Westbrook rossz dobásválasztása is kedvezett nekik) és faragniuk a hátrányt, a Thunder végül KD-nek és a hasznos cseréknek köszönhetően behúzta a találkozót. Egy masszívabb védekezéssel és nyugodt támadójátékkal bőven lehet esélye a Memphisnek, ellenkező esetben a Durant-vezette OKC simán hozza második hazai meccsét is.

A párharc állása: 1-0 a Thunder javára.

Los Angeles Clippers – Golden State Warriors (04:30)

Itt rögtön a nyitányon ellopta a Warriors a pályaelőnyt, egy emlékezetes bíráskodással tarkított meccsen. A végjátékban Chris Paul hibáit ki tudta használni a Golden State, de ezúttal valószínűleg jobban fog figyelni a faultokra Blake Griffin, az ő stabil játéka elengedhetetlen a Clippers sikeréhez. A vendégeknél is volt egy faultgondokba keveredő alapember, Igoudala is egy korrektebb játékvezetést kér. Andrew Bogut továbbra sem játszhat, de ez legutóbb sem volt probléma a GSW számára, igaz, Griffin kényszerű ültetésével ez kevésbé számított. Kötelező a győzelem a Los Angeles számára, egy újabb vereség gyakorlatilag a kiesésüket jelentené, ennek megfelelően a higgadtabb játék, a pontosabb büntetőzés és a jobb palánk alatti munka lehet a kulcs számukra.

A párharc állása: 1-0 a Warriors javára.

A meccsekhez élőképes streameket ITT találhattok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus