Összecsap a Cavs és a Bulls

LeBron Jamesék Derrick Rose-t és csapatát fogadják ma az előszezon hajrájában. Ezen kívül hat meccset rendeznek ma éjjel az NBA-ben, többek között a Mavs-Grizzliest, de pályán a címvédő Spurs is, akár csak Anthony Davisék vagy Carmelo Anthony-ék. Nézzük, mi vár ránk ezen a játéknapon! 

Washington Wizards – New Orleans Pelicans 01:00

Anthony Davis remek formájától hangos az előszezon, a fiatal magasember pazarul kosarazik az elmúlt hetekben. Komoly párharcokat vívhat most a Gortat-Nené párossal, ami külön érdekessége lehet a találkozónak – bár a fővárosi páros még közel sem érte el a csúcsformáját. Paul Pierce térde megsérült a Charlotte ellen, amúgy sem árt pihentetni, játékára kevés esély mutatkozik ma. A Washington egyébként is Bradley Beal pótlásán fáradozik, ezt továbbra sem tudták minimálisan sem megoldani.

Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls 01:00

Kelet két legerősebbnek tartott csapata mérkőzik meg egymással, méghozzá közel teljes keretekkel. LeBron James az előszezon utolsó meccsén nem fog játszani, ma jó eséllyel igen, Kyrie Irving is visszatért már – külön érdekesség lesz az összecsapása Derrick Rose-zal. Nagy kérdés, hogy a Varejao-Thompson-Love trió mire megy a Gasol-Noah-Gibson hármas ellen, illetve, hogy Jimmy Butler helyett ki fogja majd LeBron Jamest – a hátvéd ujjsérülése miatt valószínűleg kihagyja a derbit. Megannyi kérdés, érdekesség és izgalom övezi az előszezon legnagyobb keleti rangadóját, mindenképpen érdemes lesz követni.

Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers 01:30

A Philly ismét kissé komolytalan csapat benyomását kelti, a Nets viszont jó meccsen kapott ki a Bostontól tegnap – kezdenek belelendülni a hátvédek, Deron Williams és Jarrett Jack vitte a prímet. Brook Lopez kihagyja a találkozót, de belül amúgy sem veretes a Sixers, bár Noel révén akadhatnak jó perceik, ha az újonc játszik. A Nets Plumlee révén azért nincs rossz helyzetben így sem és a kinti emberek egyre jobb formájával toronymagas esélyesnek számítanak.

New York Knicks – Milwaukee Bucks 01:30

Jabari Parker és Giannis Antetokounmpo is egyre jobb formában pattogtat, az újonc legutóbb egy 21 pontos, 11 lepattanós dupla-duplát szállított, de a görög mindenes is remekel, ha a helyén játszatják. Miattuk már megéri belelesni a találkozóba, de a formálódó New Yorkon is van mit nézni, most elsősorban a kezdő négyesüket keresik Bargnani sérülése miatt, az új hírek szerint Jason Smith-nek is több erre az esélye, mint Amare Stoudemire-nek.

Atlanta Hawks – Charlotte Hornets 01:30

A Hornetsnél Al Jefferson továbbra is csak szenved, ez pedig most már kezd aggasztó lenni, lévén erősen közelít az alapszakasz rajtja. Mindenesetre Lance Stephenson tegnap jó meccset produkált és Walkerrel kezdenek összeszokni, Big Alt leszámítva nem tűnik rossznak a csapat. A Hawksnál Al Horford igyekszik visszarázódni, a triplavetők kellő formában vannak, Paul Millsap pedig a Detroit elleni förtelmes meccsét próbálja elfelejteni.

Dallas Mavericks – Memphis Grizzlies 02:30

Mindkét gárda többet pihentet az átlagosnál, különösen a Memphis jár ebben elöl, a kezdőiket eddig épphogy csak megmutatták idén. A Mavs a Pacers ellen küldte ki a tartalékokat a parkettre és szoros meccset játszottak, nagy kérdés, hogy ma kik lépnek pályára a Nowitzki-Ellis-Parsons-Chandler-Felton-Nelson-Harris sorból. Nekik több dolguk lenne a kezdőötössel, mint a Grizzliknek, így tőlük várható az agresszívebb játék, bár a Flamengo ellen már Gasolék is sokat voltak pályán, ott a cseresor ment szabadságra.

San Antonio Spurs – Sacramento Kings 02:30

A Spurs kikapott a Heattől a döntő utáni első találkozójukon és Kawhi Leonard ma sem léphet még pályára. Popovich aligha aggódik csapata miatt, a rendszerük ugyanúgy működik, csupán a pihentetések és a kisebb sérülések miatt nem a megfelelő emberek állnak a kérdéses helyeken és nem esnek be a dobások. A Kings jól pótolja Thomast, komolyabb csapatnak tűnnek, mint az utóbbi években bármikor és nagy a harc csapaton belül a pozíciókért, főleg csatárposzton – aki pályára kerül, maximálisan hajt a helyéért.

Élőképes streamekért kattintsatok IDE

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus