Hírmorzsák 2017-01-19 (21:15)

Embiid többszörös Év Védője akar lenni. Kemba Walker szerint nem érdemli meg, hogy All-Star legyen idén. Durant szerint a külvilág komolyabban veszi a közte és Westbrook között lévő feszültséget, mint ami valójában van - Westbrook szerint azért továbbra sincsenek beszélő viszonyban. Tuckerre legalább 5 csapat rá akar menni (Cavs, Bulls, Clippers, TWolves, Hawks). Avery Bradley hosszabb időt kihagyhat (Achilles). Ma este valószínűleg Porzingis (Achilles) és Noah (boka) sem lesz. Hivatalos Mo Williams Denverbe cserélése. 10 napos szerződések: Gary Neal (Hawks), Chasson Randle (Sixers), Quincy Acy (Nets).

 

A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid ma hajnalban sorozatban 10. meccsén szerzett legalább 20 pontot úgy, hogy nem töltött 30 percet sem a pályán, erre soha korábban nem volt képes egyetlen játékos sem, de Embiid a találkozó után nem erről beszélt. A center szerint védekezésben vezér lehet a jövőben is, és pályafutása egyik nagy célja, hogy többszörös Év Védője díj győztes legyen.

Jimmy Butler után a Charlotte Hornets sztárja, Kemba Walker nyilatkozta le, hogy nem nagyon érdekli, hogy ott lesz-e az All-Star gálán vagy sem. Az irányító az Associated Pressnek arról beszélt, hogy igazából meg sem érdemli, hogy ott legyen, mivel nem áll elég jó helyen a csapata. Nem tudnak folyamatosan mérkőzéseket hozni, ezért a legutolsó dolog most az All-Star gála, amivel foglalkozik. Steve Clifford vezetőedző elmondása szerint nem kérdés, hogy Walker All-Star kaliberű játékos és hogy ezen a szinten játszik, de rengeteg a jó irányító a ligában, és keleten is vannak, akiknek a csapata náluk jobb mérleggel rendelkezik.

A Golden State Warriors kiscsatára, Kevin Durant a ma hajnali, Oklahoma City Thunder elleni mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy volt egy kis trash talk közte és Russell Westbrook között, de semmi több vagy komoly, olyan, amit a meccs után is vittek volna tovább. Durant Michael Lee-nek (The Vertical, Yahoo Sports) elmondta, hogy szerinte a külvilág komolyabban veszi ezt az egészet, mint ők, nincs köztük akkora rivalizálás, mint amennyire lefestik - neki feladata van, azzal kell foglalkoznia. Westbrooktól azért a lefújás után megkérdezték, hogy beszélnek-e már egymással, amire viszonylag egyszerű választ adott az irányító: "nem".

John Gambadoro (Arizona Sports) értesülései szerint a Phoenix Suns kiscsatára, PJ Tucker iránt legalább 5 csapat érdeklődik - a Cleveland Cavaliers, a Chicago Bulls, a Los Angeles Clippers, az Atlanta Hawks és a Minnesota Timberwolves biztosan. Az egyetlen probléma az, hogy a hírek szerint sokat vár érte cserébe az arizonai alakulat - lejáró szerződésű, de ha nem tudják elcserélni, szívesen hosszabbítanának vele, mivel állítólag Devin Bookerrel rengeteget dolgozik az edzéseken.

A Boston Celtics vezetőedzője, Brad Stevens azt nyilatkozta, hogy Avery Bradley hosszabb időt is kihagyhat Achilles-húzódása miatt, mert talán túl korán tért vissza - fájt Bradley Achillese a ma hajnali, New York Knicks elleni meccsen. A Knicksnél Kristaps Porzingis és Joakim Noah is MRI-re megy a sérüléseik miatt - a lettnek a bal Achillesével, a franciának pedig a bal bokájával van problémája, és valószínűleg egyikük sem játszik ma este, a Washington Wizards elleni ütközetben.

Vannak új 10 napos szerződések. Egyrészt a Philadelphia Sixers ad egy második lehetőséget is Chasson Randle-nek Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) információi szerint - eddig két meccsen játszott a hátvéd. Másrészt Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Brooklyn Nets is megnézi még 10 nap erejéig Quincy Acy-t - ő 4 meccsen 6.3 pontot és 2 pattanót átlagolt.

Hivatalos az Atlanta Hawks és a Denver Nuggets cseréje, amit tegnap délelőtt megírtunk már - Cenk Akyol játékjogáért Mo Williams (szerződése) a Denver Nuggetshez került egy kis készpénzzel együtt. A Hawks le is igazolta 10 napra Gary Nealt a megüresedő rosterhelyre.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus