Hírmorzsák 2018-01-12 (21:00)

Tristan Thompsont elcseréli a Cavs, ha megfelelő ajánlat jön érte. Luke Kennard több csapatnak is kéne, de a Pistons nem adja. A Memphis fel akarja mérni a James Ennis és McLemore iránti keresletet. Steph Curry nem játszik ma éjszaka sem. Rodney Hoodot 35.000 dollárra büntette a liga. Egy játékosától megszabadult a Lakers, a Pacers igazolt egyet, a Pistons egy two-way szerződésből rendes megállapodást csinált. Jamario Moon is a BIG3-ben.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) több csapattól is úgy tudja, hogy a Cleveland Cavaliers hajlandó feláldozni Tristan Thompsont, amennyiben megfelelő ellenértéket ad érte valaki - rögtön felmerült DeAndre Jordan neve, őt mostanában egyre többet hozzák szóba a Cavsszel, igaz, eleinte a Brooklyn Nets első köröse kapcsán volt róla meg arról szó, hogy azt nem adja érte a Cleveland, a saját első körösét talán.

A Detroit Pistonshoz két hír tartozik. Arról volt már szó ma délelőtt, hogy Stanley Johnsont elboltolná az együttes, Ian Begley (ESPN) viszont úgy tudja, hogy Luke Kennard iránt van elég komoly érdeklődés - a gond az, hogy őt meg a Pistons nem akarja mozdítani. A másik detroiti hír, hogy Dwight Buycks two-way szerződéséből rendes kontraktust csináltak - ezzel 15 fős az állományuk, plusz Luis Montero two-way megállapodással van a keretben.

Michael Scotto (Basketball Insiders) információi szerint a Memphis Grizzlies szeretné felmérni a Ben McLemore és James Ennis iránti keresletet. Előbbi az idény előtt írt alá 2 évre 10.7 millió dollárért, de a legutóbbi 8 meccsből haton nem lépett pályára, míg Ennis lejáró szerződésű, és érte legalább egy második köröst szeretne kapni a Grizzlies.

Az Indiana Pacers two-way megállapodást kötött Ben Moore-ral - nyáron a Pacers nyári ligás együttesénél kosarazott, a szezont pedig a G-Ligában, a Fort Wayne Mad Antsnél töltötte eddig, ahol 11.0 pontot, 6.7 pattanót és 1.7 gólpasszt átlagolt 28.1 percek alatt.

A Los Angeles Lakers kitette keretéből Vander Blue-t - two-way szerződést kötött az aranysárga-lilákkal, tehát csak ilyen rosterhely szabadult fel elküldésével.

A liga 35.000 dollárra büntette a Utah Jazz swingmanjét, Rodney Hoodot, mert kiütötte az egyik szurkoló kezéből a telefonját. Hoodot a Washington Wizards elleni mérkőzés harmadik negyedében szórták ki két technikaival, és mialatt levonult, az egyik szurkoló elkezdte videóra venni telefonjával - hiba volt.

A Golden State Warriors bejelentette, hogy kétszeres MVP-jük, Steph Curry ma éjszaka, a Milwaukee Bucks ellen sem lép pályára a bokasérülése miatt.

A végére pedig megint egy BIG3 hír maradt - ma Jamario Moon szerződtetését jelentették be hivatalosan is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus