Hírmorzsák 2018-04-02 (17:30)

Whiteside-ot megbüntette a Heat a Nets elleni mérkőzést követő kirohanása miatt. A Hornets felajánlotta a GM posztot Mitch Kupchaknek. Popovich szerint Kawhi Leonard akkor tér vissza, ha ő és az "emberei" úgy érzik, készen áll erre. A Blazers is bent van a PO-ban. A Rockets saját triplarekordját döntötte meg. Ben Simmons Oscar Robertson nyomdokain. Pat McCaw-t kiengedték a kórházból - Steve Kerr szerint a legijesztőbb dolog volt McCaw esése, amit valaha kosárpályán látott. A Dallas és az Atlanta is véglegesítette egy-egy játékosa szerződését. Anthony Davis átverte a világot.

Tegnap este írtunk arról, hogy a Miami Heat centere, Hassan Whiteside nem viseli túl jól, hogy kevesebbet játszik, és ennek hangot is adott a Brooklyn Nets elleni zakót követően. Jutalma nem is maradt el: Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette tegnap, hogy a csapat megbüntette legjobban fizetett játékosát, igaz, azt nem tudni, mekkora bírságban részesült Whiteside.

Arról is volt szó tegnap, hogy a San Antonio Spurs sztárja, Kawhi Leonard újra visszatért New Yorkba, hogy független orvosokkal és szakemberekkel tovább dolgozzon rehabján. Gregg Popovich-ot kérdezték arról, mikor térhet vissza legjobb játékosa, amire annyit válaszolt a trénerlegenda, hogy nem tudja - ha tudná, akkor Leonard velük lenne. Ez játékosán és az őt körülvevő embereken múlik - ha ők úgy érzik, hogy Leonard készen áll a visszatérésre, akkor fog újra pályára lépni.

A Dallas Mavericks nem 10 napos kontraktust ad Aaron Harrisonnak, hanem idény végéig szóló szerződést, az Atlanta Hawks pedig Damion Lee-vel kötött ugyanilyen megállapodást.

A Golden State Warriors swingmanjét, Pat McCaw-t ma hajnalban kiengedték a kórházból. A gárda vezetőedzője, Steve Kerr azt nyilatkozta, hogy ez egy óriási megkönnyebbülés számukra, mert nagyon megijedtek McCaw sérülését látva - most már jó híreket kapnak, a játékos felkelt, jár, és csak ez számít, hogy ő rendben van. Kerr azt is hozzátette, hogy ez volt messze a legijesztőbb eset, amit valaha kosárpályán látott.

Marc Stein (New York Times) jelentette, hogy a Charlotte Hornets formálisan is felajánlotta a GM posztot Mitch Kupchaknek, és biztosak abban, hogy hamarosan sikerül megegyezniük a Los Angeles Lakers egykori szakvezetőjével.

Jöjjenek a napi statisztikák. A Portland TrailBlazers már biztosan ott van a rájátszásban a Minnesota Timberwolves ma hajnali vereségével - zsinórban ötödik alkalommal jutott be az oregoni alakulat a PO-ba. A Houston Rockets megdöntötte saját ligacsúcsát - a San Antonio Spurs elleni vereség után már 1184 triplával állnak a szezonban, ez már most több, mint a tavaly beállított 1181-es rekordjuk. A Philadelphia Sixers sztárja, Ben Simmons pedig a liga történetének második újonca lett Oscar Robertson után, aki első idényében 600 gólpasszt és 600 lepattanót is jegyzett egyszerre.

A végére pedig a New Orleans Pelicans magasembere, Anthony Davis maradt, aki tegnap kirakott egy videót, hogy "megbontotta" híres szemöldökét. Nem sokkal később aztán twitterre tett ki egy képet, hogy csak április 1-jei tréfa volt a dolog, "The Brow" továbbra is sértetlen:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus