Hírmorzsák 2018-04-22 (22:45)

Steve Kerr szerint Manu Ginobili az egész Spurst és Gregg Popovich játékról alkotott felfogását is megváltoztatta - Durant szerint az argentin az egész sportág kultúrájára, a hatodik ember szerepkör megítélésére is befolyással volt. A Hornets Messina mellett Ime Udokával és David Fizdale-lel is interjúzik. Terry Stottsot kirúgja a Portland? Lance Stephenson szerint ha megnyerik a negyedik meccset, akkor a Cavs elkezd majd pánikolni. Marcus Morrisnak 15.000 dolláros, Markieff Morrisnak pedig 25.000 dolláros büntetést osztott ki a liga. Bogut hazaigazolt Ausztráliába. Aaron Rodgers a Bucks kisebbségi tulajdonosa lett.

Ha már közvetve szóba került a Spurs, akkor folytassuk velük: Steve Kerr arról mesélt, hogy a San Antoniónak mekkora szüksége volt Manu Ginobili érkezésére 2002-ben. Kerr szerint addig olyanok voltak, mint egy focicsapat, amelyik mindig futott, jól védekezett, és megnyerte a special teams csatákat - jók voltak, sikeresek voltak, de semmi érdekes nem volt a játékukban. Az argentin legenda érkezése felrázta a franchise-t és Gregg Popovich-ot is, aki másképp kezdett tekinteni a játékra. Kevin Durant annyit tett hozzá, hogy ha nem is kerül sokszor szóba, de Ginobili megváltoztatta a sportág kultúráját és azt, ahogyan a hatodik emberekről kezdtek vélekedni az emberek

A Charlotte Hornets a San Antonio Spurs másik segédedzőjével, Ime Udokával is leül interjúzni - mint ismert, Ettore Messinával is fognak beszélgetni. Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint ők ketten és David Fizdale is jó esélyekkel indulnak a vezetőedzői posztért.

A Portland TrailBlazersnél is edzőváltás történhet, miután a gárdát pályaelőnyből kisöpörte a New Orleans Pelicans - ezzel zsinórban 10 veresége van a Blazersnek a rájátszásban. Marc Stein (New York Times) forrásai szerint edzői körökben már beindult a pletyka, hogy ez Terry Stotts állásába fog kerülni, és az újságíró úgy tudja, hogy az Orlando Magic azonnal rámozdul Stottsra, ha menesztik Portlandből.

Az Indiana Pacers egyelőre 2-1-re vezet a Cleveland Cavaliers ellen, Lance Stephenson pedig még magabiztosabb, mint szokott lenni. Stephenson a tegnapi edzés után azt nyilatkozta, hogy irányítják a párharcot, de az irányításuk alatt kell tartaniuk a továbbiakban is - ha megnyerik a negyedik meccset saját közönségük előtt, akkor kezd majd el igazán pánikolni a Cavs. Ugyanúgy fognak ehhez a negyedik összecsapáshoz állni, mint az elsőhöz - a cél az, hogy továbbra is egységesen kosarazzanak, megpróbálják megfékezni LeBron Jamest, és csapatként védekezzenek. Azt is hozzátette, hogy a Cleveland jó csapat, és egyelőre még nem idegeskedik szerinte az ellenfél.

Tegnap este volt róla szó, hogy a Boston Celtics csatára, Marcus Morris szerint utaznak rá a játékvezetők - meg is kapta a 15.000 dolláros büntetését a ligától emiatt a komment miatt. Testvére, a Washington Wizards erőcsatára, Markieff Morris 25.000 dollárt lesz kénytelen befizetni a ligának - őt azért bírságolták meg, mert ő volt a felelőse annak, hogy továbbfajult a balhé a Washington és a Toronto Raptors párharcának harmadik meccsén, illetve félrelökte az egyik játékvezetőt, amikor az próbálta megakadályozni, hogy nagyobb probléma legyen belőle.

Andrew Bogut aláírt új csapatához - hazaigazolt az ausztrál center, aki a Sydney Kings játékosa lesz a 2018/19-es idényre.

A végére pedig egy hír, ami nem fogja megrengetni a ligát, de érdekesség: az NFL egyik legnagyobb sztárja, Aaron Rodgers a Milwaukee Bucks résztulajdonosa lett.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus