Hírmorzsák 2018-07-23 (11:45)

Gregg Popovich nem tudja, meddig folytatja még az edzősködést, nincs pontos terve. Tobias Harris nem hosszabbított a Los Angeles Clippersszel. Steven Adams átlagolná a legtöbb pattanót, ha nem Russell Westbrook mellett játszana? Andre Drummond nem ért egyet. Teljesen átformálták Markelle Fultz dobómozdulatát, sokkal jobb játékos lett. Daryl Morey szerint van esély arra, hogy Carmelo Anthony a Rocketsnél folytatja - James Harden szerint fantasztikus igazolás lenne Anthony megszerzése. Új játékos a Bullsnál.

A San Antonio Spurs vezetőedzője, Gregg Popovich Jabari Youngnak (San Antonio Express-News) elmondta, hogy egy bizonyos kor után folyamatosan azt kérdezgetik az emberek, meddig folytatja még, de nem tudja - addig fog edzősködni, amíg úgy nem érzi, hogy már nem képes rá, ha már nem akarja ezt csinálni, vagy ha a főnökei megköszönik neki a munkát. Popovich azt is elmondta, hogy nagy megtiszteltetés a Team USA-t irányítani, de ez nem befolyásolja azt a munkát, amit a Spursnél végez - Coach K is jó eredményeket ért el a Duke-nál, mialatt folyamatosan mindent megnyert a válogatottal. Mike Krzyzewski is megtalálta a módját annak, hogy ezt a kettőt hatékonyan összekösse, és Popovich is abban reménykedik, hogy sikerül ezt megtennie.

Arról már beszámoltunk ma reggel külön is, hogy Tobias Harris nem fogadta el a Los Angeles Clippers 80 millió dolláros szerződéshosszabbítási ajánlatát - részletek ezen a linken!

A Houston Rockets GM-je, Daryl Morey az instagramján tartott "kérdezz-feleleket", amiben megkérdezte tőle az egyik szurkoló, hogy akkor Carmelo Anthony megszerzése mennyire biztos - Morey erre annyit mondott, hogy benne van a pakliban. Az is felmerült, hogy van-e még ezen kívül olyan húzás, amelyre készül, és azt írta erre a szakvezető, hogy igen.

A Rockets sztárja, James Harden Matt Youngnak (Houston Chronicle) azt válaszolta az Anthony megszerzésével kapcsolatos kérdésre, hogy fantasztikus lenne, ha Melót is le tudnák igazolni - bizonyított veterán, akit pályafutása ezen pontján már csak a győzelem érdekel. Harden szerint jó játékosokat sikerült megtartaniuk a nyár folyamán, és próbálnak természetesen folyamatosan fejlődni emellett.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy Rawle Alkins two-way szerződést kapott a Chicago Bullstól - az Arizonáról kikerülő kosaras a Toronto Raptors nyári ligás gárdájánál volt, és a hírek szerint több vezető is nagyon pozitívan értékelte az ottani teljesítményét.

Uborkaszezon van, úgyhogy beleférnek ilyen hírek is: a ProCity Hoops twitteroldala kirakta, hogy az Oklahoma City Thunder centere, Steven Adams átlagolná a legtöbb pattanót, ha nem Russell Westbrook mellett játszana, és feltették a kérdést, hogy ki ért ezzel egyet, illetve ki nem? A Detroit Pistons középjátékosa, Andre Drummond annyit írt rá, hogy "esélytelen" - Drummond 16 pattanós átlaggal megnyerte a ligát az előző idényben, míg Adams 9 pattanóval zárt a 13., Westbrook pedig 10.1-del a 10. helyen.

A végére pedig a Philadelphia Sixers tavalyi 1/1-ese, Markelle Fultz maradt, aki Jordan Shultz (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint rengeteget fejlődött az előző idényhez képest, teljesen más játékos lett, méghozzá annak köszönhetően, hogy az alapoktól kezdve újrakalibrálták a dobómozdulatát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus