Hírmorzsák 2019-12-12 (13:00)

D'Angelo Russell volt a Minnesota első számú nyári kiszemeltje, majd jött a semmiből a Warriors. Tristan Thompsonnak nem tetszik, hogy néhány csapattársa névtelenül kritizálta John Beilein vezetőedzőt. A Knicksnél dolgozók úgy számolnak, hogy Steve Mills legkésőbb a szezon végén repül. Carmelo Anthony reméli, hogy a New Yorknál vissza fogják vonultatni a mezét. Kyrie Irving még nem edzhet ütközésekkel együtt. Új játékos a Lakersnél. RJ Hampton is megsérült egy hónapra.

Múlt hét végén volt arról szó, hogy a Cleveland Cavalliersnél több játékosnak is gondja van John Beilein vezetőedző stílusával - Shams Charania és Joe Vardon (mindketten The Athletic) meg nem nevezett játékosoktól is idéztek. A gárda egyik veterán vezére, Tristan Thompson azt mondta Chris Fedornak (Cleveland.com), hogy jobb lesz, ha megtalálják az illetőket, vagy ő kezdi el keresni, és abban nem lesz köszönet. Thompson szerint ilyet nem lehet csinálni - egy kultúrát, egy családot próbálnak ki-, illetve felépíteni, abba pedig az ilyen susmorgások nem férnek bele.

D'Angelo Russell Anthony Slaternek (The Athletic) adott interjújából tegnap este már olvashattatok. Slater ebben a cikkben leírta, hogy a Minnesota Timberwolves első számú célpontja Russell volt a nyár során, és Ryan Saundersék hajlandóak lettek volna 4 évre a maximumot, 107 millió dollárt adni a hátvédnek, hogy összerakják jó barátjával, Karl-Anthony Townsszal. Jól is ment a meeting Russell és a Minny között, ám ekkor jött a semmiből a Golden State Warriors a 4 éves, 117 milliós ajánlattal (a sign-and-trade miatt adhattak többet), és meggyőzte Russellt, hogy San Franciscót válassza.

Ian Begley (ESPN) hozta a hírt, amit egyébként többen is megírtak már korábban: a New York Knicksnél sokan úgy gondolják, hogy Steve Mills elnököt legkésőbb az idény végén meneszteni fogja a klub. Begley szerint csak abban az esetben van esélye Millsnek a maradásra, ha a gárda jelentősen javulni tud. Ha az idény közben megy Mills, akkor Scott Perry GM veszi át a szerepkörét a szezon végéig. Az újságíró azt is megírta, hogy a vezetők szerint vonzó célpont lehet a Knicksből a piac nagysága, a sapka alatti hely és a draftpickek miatt.

Ha már a Knicks: Carmelo Anthony Marc Bermannek (New York Post), hogy mindenki szeretné, ha visszavonultatnák a mezét. Majd meglátjuk, mi fog történni, de reményei szerint a 7-es mezt fel fogják húzni a Madison Square Garden plafonjára.

A Brooklyn Nets vezetőedzője, Kenny Atkinson azt nyilatkozta, hogy Kyrie Irving továbbra sem edzhet ütközésekkel, egyelőre tehát nem kell azzal számolni, hogy a játékmester napokon belül visszatérhet. Távollétében egyébként 9-4-gyel áll a Brooklyn, valószínűleg ezért sem siettetik.

A Los Angeles Lakers kitette keretéből Zach Norvell Jr.-t, és two-way szerződést adott Davontae Cacoknak - utóbbi a G-Ligában, a South Bay Lakersnél 16.3 pontot és 11.7 pattanót átlagolt mindössze 22.7 perc alatt.

A végére pedig RJ Hampton maradt, aki legalább 4 hetet ki kell, hogy hagyjon egy csípősérülés miatt. Mint ismert, nemrég a másik, ausztrál ligában pallérozódó, Top5-be várt 2020-as draftee, LaMelo Ball is kiesett egy hónapra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus