Hivatalos a Thunder-Hawks-Sixers csere, Melo Atlantában (egy ideig)

Hivatalos a tegnap felröppent cserepletyka: Dennis Schröder az Oklahoma City Thundernél folytatja pályafutását, Carmelo Anthonyt pedig az Atlanta Hawks vásárolja ki, de bekerült az üzletbe a Philadelphia Sixers is.

Tegnap már volt arról szó, hogy Mitch Lawrence (Sporting News) értesülései szerint az Oklahoma City Thunder és az Atlanta Hawks Carmelo Anthony és Dennis Schröder cseréjéről tárgyalnak, amibe bekerül Mike Muscala is.

Ma hivatalossá vált a tranzakció annyi kiegészítéssel, hogy a Thunder egy 2022-es első körös picket is ad a Hawksnak, illetve a Philadelphia Sixers is az üzlet része: ők Timothe Luwawu-Cabbarot-t küldik a Thunderhez, Justin Andersont a Hawkshoz, Muscala pedig Phillyben folytatja, nem az OKC-nél. A Thunder 2022-es pickje lottery védett, ha nem megy át, akkor két második körössé alakul.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint Melo a teljes 27.9 millió dolláros fizetését megkapja majd a kivásárlása során. Anthony a Houston Rockets-cel és a Miami Heattel is találkozott Vegasban, de továbbra is a Houston a legesélyesebb a megszerzésére.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus