Jimmy Butler egy dobásos edzéssel "oktatott" Minnesotában

Hihetetlen részletek szivárogtak ki a Minnesotától igen viharosan távozó, s végül Philadelphiába cserélt bedobó "elborulós" tréningjéről.
 

Azt eddig is tudtuk, hogy leírhatatlan hangulat uralkodott és kő kövön nem maradt azon a minnesotai edzésen, melyen az addigra már a csapattól az elcserélését kérő és jó ideje saját belátása szerint "mozgó" Jimmy Butlerek megmondták, hogy márpedig most edzeni fog, ám most a "főhős" új csapattársa, JJ Redick podcastjében mesélt bővebben az esetről.

Több érdekes részlet mellett a legkirívóbb mindenképp az, mely szerint az ominózus tréningen Butler úgy oktatta (ki) a közeget, hogy a játék alatt egyetlen egy dobást emelt csupán rá - egyébként csak a gólpasszokat, a blokkokat és a labdaszerzéseket szállította futószalagon és ezzel is dominált - a harmadik ötöst győzelemre vezette a kezdők ellen.

Jimmy "Buckets" abba is beavatott minket, hogy nála azzal húzták ki a gyufát, hogy a semmibből edzésre utasították. Ezt egy ilyen szituációban felnőtt emberként nem vette jó néven, pláne, hogy még azt is megmondták neki, hogy a kezdőkkel kell a gyakorlatokat csinálnia, nem pedig a cserékkel. Az utasítgatás vége pedig az lett, hogy Butler begurult és onnantól kezdve "rendet tett" a pályán és kiosztott mindenkit - játékostársakat, edzőt, vezetőt...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus