Már biztos: Kawhi Leonard Torontóban, DeMar DeRozan a Spursnél

A San Antonio Spurs a Toronto Raptorshoz cserélte Kawhi Leonardot DeMar DeRozanért - további játékosok is érintettek az ügyben.

Az ESPN már a reggel folyamán jelentette, hogy lényegében csak az utolsó simításokat végzik azon a cserén, amelyben Kawhi Leonardot a Toronto Raptorshoz cseréli a San Antonio Spurs többek között DeMar DeRozanért cserébe.

A tranzakció pontos részleteiről azonban semmit nem lehetett még akkor tudni, és azt írta Adrian Wojnarowski (ESPN), hogy ma lehet hivatalos az egész. Nem sokkal ezelőtt Wojnarowski azt is leírta, hogy a csere megköttetett, DeRozan a Spursnél, Leonard a Torontónál folytatja.

A további részletek még mindig kérdésesek, most értesítik az érintett játékosokat, és a természetesen megírjuk, amint hivatalosak lesznek a pontos részletek is. Annyit lehet tudni, hogy mint a két oldalról több ember fog csapatot cserélni, nem csak a két sztár.

DeRozan már a reggel folyamán jelezte instagramján, hogy a szemébe hazudtak - neki állítottak valamit a Raptors vezetői (méghozzá azt, hogy nem fogják elcserélni), és teljesen mást csináltak, ezt a kiírását pedig hamarosan megérti mindenki. A dobóhátvéd 1.9 millió dollárral többet tehet egyébként zsebre azzal, hogy az adómentes Texasban keresi majd a pénzét és nem Kanadában.

UPDATE (15:00): Danny Green ment még Torontóba, ahonnan Jakob Pöltl és egy védett 2019-es első körös pick távozott még DeRozan mellett. A pick 2019-es Top20 védettséget kapott, 2020-ban pedig két második körössé változik, ha nem megy át jövő nyáron.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus