Háromfejű szörny állt össze New Yorkban, LeBron James tripla-duplázott

Meglepően hatékony volt a Morris-Barrett-Randle trió, a Warriors egyelőre reménytelen(ebb). LeBron James tripla-duplával tolta meg a Lakers szekerét Orlandóban, ahol Dwight Howardot nem tisztelte az ifjúság. Devonte' Graham 24 óra alatt szórt 69 pontot és mindkétszer győzött a Hornets, Kawhi Leonard játékán nem érződött a meghatódottság, James Harden 55 ponttal, Kemba Walker 44-gyel jelentkezett, Malcolm Brogdon győzelemre vezette a Pacerst, Zach LaVine pedig 7/7 triplát vágott be. Joe Ingles kezd formába lendülni, Minnyben győzött is a Jazz, az újonc Ja Morant zsinórban a második Grizzlies-győzelmet zárolta egy irgalmatlan poszterrel, Bogdan Bogdanovicsnak nincsenek idegei, Gordon Haywardnak pedig ép testrésze.

Hiába Draymond Green tripla-duplája, Marcus Morris, Julius Randle és RJ Barrett vezetésével győzni tudott a Knicks:

LeBron James mindenki gyengébb napját kipótolta, Dwight Howard pedig komolyabb lökdösődésbe keveredett Orlandóban:

Devonte' Graham egy back-to-back második felén vert 40 pontot, Kawhi Leonard nem hatódott meg a szép köszöntéstől, tudta, mi a feladata, James Harden leszegte a fejét, Kemba Walker pedig hiába igyekezett, Malcolm Brogdon 29 egysége ezúttal többet ért. 

Zach LaVine hibátlanul szórta a hármasokat, Joe Ingles lehet a Jazz felemelkedésének kulcsa, Ja Morant ezúttal Aron Baynest rántotta át clutch szituációban, egy hasonlóban pedig Bogdan Bogdanovics küldte el sóért Dennis Schrödert. Gordon Haywardra már elfogytak a szavak...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus