A bajnoki és kupabronzérmes győriek augusztus közepén kezdenek

Az alaposan átalakult győri női csapat augusztus közepén kezdi meg a felkészülést, első mérkőzésüket szeptember elsején vívják.

A gyorikosar.hu beszámolója:

Augusztus közepén kezdi meg a felkészülést csapatunk, az első héten – augusztus 13-tól – orvosi vizsgálaton is átesik a csapat.

Az újak közül a bosnyák, de német útlevéllel is rendelkező Melissa Brcaninovic rögtön bekapcsolódik a munkába, Krnjic Sara augusztus 25-én csatlakozik a csapathoz.

Az amerikai Reshanda Gray szeptember 2-án érkezik, honfitársa, Lexie Brown pedig a WNBA-s szereplésétől függően áll majd Sandro Orlando vezetőedző rendelkezésére.

A görög Artemisz Szpanu hazája válogatottjával részt vesz a világbajnokságon, klubunk úgy egyezett meg vele, hogy az utolsó vb-meccs után egy hét pihenőt kap.

A csapat felkészülési mérkőzései is összeálltak, szeptember 1-jén Sopronban, szeptember 5-én Győrben csapnak össze egymással a megyei riválisok, utóbbi találkozó egyben a Fűzy Ákos–Tapodi Péter-emlékmérkőzés is lesz. Ezt követően Cagliariban vesz részt nemzetközi tornán az UNI Győr, majd jön a hagyományos Göcsej-kupa, a folytatásban egy pöstyéni torna, végül szeptember 28-án a Brno II ellen hazai környezetben zárul a felkészülés, október elején pedig már kezdődik is a bajnokság.

fotó: gyorikosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus