Férfi U20-as B-divíziós Eb: Az utolsó csoportmeccs jön

Örményország elllen zárjuk a csoportkört, egy újabb győzelemmel biztosan elkerüljük, hogy a legalsó ágon kelljen folytatnunk.

Az örmények egyelőre nincsenek egy súlycsoportban senkivel sem ebben a hatosban - bár az első meccsükön, Luxemburg ellen még összeszedték magukat és a végére mindössze 13 egységnyivel maradtak alul, ám onnantól elég negatív tendenciát mutattak, hiszen a csehektől 53, az oroszoktól 43, tegnap pedig a hollandoktól 49 ponttal kaptak ki, így játszanak ma ellenünk a csoportkör záró fordulójában.

A szerkezetük igencsak érdekes, ugyanis van egy két méteres irányítójuk, illetve egy, a tengerentúlon pallérozódó, nagyon jó alkatú belső emberük, valamint egy 205 centis centerük, de igazán nincs olyan, aki jól szervez náluk.

A mieink fellélegezhettek tegnapi győzelmükkel, ami az első három negyedben igen jó és hatékony játékkal is párosult, ám az utolsó etapban mutatott koncentrációs szétesés intő jel lehet Pór Péter legényei számára, hogy senkit sem lehet félvállról venni, egy percig sem.

Ezzel együtt a ma 15:00-kor kezdődő derbin kötelező a győzelem és ezzel az alsóház matematikailag is biztos elkerülése.

Hajrá U20, hajrá magyar kosárlabda!

Fotó - fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus