U16-os fiúk: Vereség a lengyelektől

Az első félidőben még remekül tartotta magát válogatottunk, a fordulás után azonban jobbnak, frissebbnek bizonyultak a lengyelek. 

U16 Torneio Internacional de Vila Real, Portugália, Vila Real 

Lengyelország - Magyarország 70-48 (14-16, 18-15, 19-6, 19-11) 

Magyarország: Kass 6/3, Kenéz 6, Kiss -, Radics 7, Kovács 4. Csere: Neuwirth 4 Csátaljay -, Horváth 6, Takács 5/3, Sövegjártó 3/3, Kármán 4, Mészáros 3. 

Csütörtökön és pénteken a házigazda portugálokkal, szombat este pedig a lengyelekkel csapott össze U16-os fiú válogatottunk a Portugáliában zajló felkészülési tornán és a szorosabb első két vereség után ezúttal nagyobb különbséggel maradt alul a társaság. Az első félidőben még nem volt különösebb gond, fej-fej mellett voltak a felek, a harmadik negyedben azonban nagyon visszaesett a mieink támadójátéka, a lengyelek futottak egy 16-0-s rohamot és eldöntötték a mérkőzést. Radicsék 32,3%-os mezőnymutatóval, 38,5%-os büntetőzéssel zártak és 56-30-ra kikaptak a festékben - hiába a tizenöt labdaszerzés, ezúttal ez kevésnek bizonyult.

Váradi Attila: - Az első félidőben fegyelmezetten, feladatainkat végrehajtva játszottunk. Ennek meg is volt az eredménye, az első félidőnek gyakorlatilag egál állásnál lett vége. A folytatásban viszont megismétlődött az előző mérkőzéseken is tapasztalt koncentrációhiány, figyelemkiesés. Nagyon sok könnyű gólszerzési lehetőséget adtunk ellenfelünknek, a támadásaink pontatlanabbá váltak, a hatékonyságunk így erőteljesen csökkent. Jövő hétvégén a következő ellenfelünk ellen már remélhetőleg folyamatosan javulunk és a következő mérkőzéseken már képesek leszünk negyven percen át koncentrálni a saját játékunkra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus