Egy szupertehetséges Kevin Durant-klónnal erősödött a Denver

A tavalyi draft 14. kiválasztottja, Michael Porter Jr. végre egészséges, még egy szintet léphet a tavaly a nyugatot nélküle is majdnem megnyerő Denver.

A 2018-19-es évadban a Nuggets úgy lett második az alapszakaszban a brutálisan erős Nyugaton (és összességében a negyedik a ligában), hogy triplakísérleteket, bedobott hármasokat és triplaszázalékokat tekintve is abszolút középszerű csapatnak számított, mindegyik mutatóban a 16-20. hely környékén mozgott.

Ennek javításában lehet nagy segítségükre Michael Porter Jr., aki évfolyamában a legnagyobb tehetségnek számított, 2017-ben az év legjobb középiskolás játékosának választották. Egyetemi karrierje azonban mindössze 3 meccsig tartott a Missouriban, hát- és porckorongsérülését meg kellett műteni - így is elvitte a Denver a 14. helyen, de 2018 júliusában újra meg kellett műteni, így a teljes szezont kihagyta, most mutatkozhat be a profik között. A közel 210 centis, 95 kilós kiscsatár-erőcsatár a denveriek edzőtáborában már meg is mutatta, hogy miben lehet erősség:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus