Videó: Jimmer Fredette csapata a legjobb négy között a TBT-n

A kétmillió dolláros díjért folyó The Basketball Tournamenten kialakult a Top4 mezőnye, benne Jimmer Fredette, illetve DeAndre Kane csapataival.

Az Overseas Elite 72-60-ra verte a Ram Nationt (a VCU egykori csapatának tagjai), DeAndre Kane 17 percet játszott. A Ram Nationben számos, Magyarországon is megfordult kosaras játszott: James Farr, Bradford Burgess és Justin Tuoyo. Az Overseas Elite egyébként háromszoros címvédő a "győztes mindent visz" tornán. 

Jimmer Fredette csapata, a Team Fredette nagyon simán győzte le az esélyesebb Scarlet and Greyt (egykori Ohio State csapattagok). Az NBA-ből kikopó egykori egyetemi sztár 28 pontot szórt, mellette más, NBA-ből ismert nevek is vannak a gárdában: Jack Cooley és Jordan Crawford. A vesztes csapatban két egykori NBA-s, Jared Sullinger és Greg Oden mellett két, itthon is ismert kosaras is pályára lépett: Aaron Craft és Dallas Lauderdale.

A Golden Eagles (ex-Marquette) nagy csatában verte a Boeheim's Armyt (ex-Syracuse). A győzteseknél az idén a Clippersben is játszó Jamil Wilson, illetve az Olaszországban nagy karriert befutott Travis Diener is játszott, a túloldalon Hakim Warrick és a korábbi Euroliga-győztes Demetris Nichols volt a legnagyobb név.

A negyedik meccsen az Eberlein Drive verte a Team Challenge ALS-t. A győzteseknél Willie Reed és Jerome Randle mellett az egykori Suns-közönségkedvenc, Lou Amundson is pályára lépett. A veszteseknél Casper Ware, Jordan Hamilton és Jeff Ayres is játszott - a csapat egyébként azért jött létre, hogy az ALS kutatására gyűjtsön pénzt (Stephen Hawking is ebben a betegségben szenvedett). 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus