Bemelegítés - A-csoport, Elődöntő, 2. forduló

Kedd este folytatódnak a magyar férfi A csoport elődöntői, jönnek a második mérkőzések - lássuk, mi várható a meccseken.

Pécsi VSK-VEOLIA (0-1) - Egis Körmend (1-0)
2019. június 4., kedd, 18:00

Az első mérkőzésen győzött a Körmend, de a meccs sajnos Mario Delas súlyosnak tűnő térdsérüléséről is emlékezetes marad, aminek komoly befolyása lehet még a továbbiakra. Kezdő centere kiesésével ugyanis egészen biztosan változtatnia kell majd Matthias Zollnernek a rotáción - Csorvási Milán ugyan be tud szállni Delas helyén, de így mögötte már nincs senki, úgyhogy vagy Lajsz kap komolyabb játékidőt, vagy alacsonyabb szerkezetet fog használni a vasi alakulat. A Pécs hazai pályán stabil, ráadásul a szezonban még nem kapott ki a Körmendtől saját közönsége előtt. Kiegyenlítettek az esélyek, és a változó körmendi rotáció miatt egy hajszállal esélyesebb is a hazai gárda.

Szolnoki Olaj KK (0-1) - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (1-0)
2019. június 4., kedd, 18:00

A Szolnok nem tudta elvenni a pályaelőnyt, simán győzött a Falco hazai pályán, így a nyomás átkerült a címvédőre. A két együttes között a Tiszaligetben várhatóan nem lesz túl nagy különbség, abszolút kétesélyes az összecsapás, és hozzá kell tenni, hogy amíg a Paks minden szoros végjátékot elbukott az Olaj ellen, addig a Falco esetében nem lehet erre számítani - a szombathelyiek a középszakaszban Váradi dudaszós kosarával nyertek már Szolnokon idén. A kérdés az, hogy Vojvodától ezúttal jön-e extra - ha igen, akkor jó esélye van a Szolnoknak arra, hogy kiegyenlítse a párharcot, ha viszont nem, akkor a Falco egy lépésre kerülhet a döntőtől.

Fotó, Slide - hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus