Döntetlent játszott a KTE és az Alba

A két gárda nem bírt egymással felkészülési mérkőzésen, a vége 81-81 lett - a hazaiaktól hatan jutottak el legalább 10 pontig, a székesfehérváriak legeredményesebb játékosa Lóránt lett.

A ktekosar.com beszámolója:

KTE-Duna Aszfalt – Alba Fehérvár 81-81 (16-19, 21-15, 13-15, 31-32)

KTE: Wittmann 11/9, Green 12/3, Djeraszimovics 14/3, Dramicsanin 13/9, Molnár M. 15. Csere: Dimic 10, Mészáros M. 4, Fülöp B. 2.

Alba: Cartwright 5/3, Keller I. -, Freeman 16/6, Heath 6, Lóránt P. 20/3. Csere: Boykins 13/9, Bullock 15/3, Markovics 6, Tóth P. -, Peringer -.

Negyedik felkészülési mérkőzésén is túl van a KTE-Duna Aszfalt, amely ezúttal a tavalyi bajnokság bronzérmesét, az Alba Fehérvárt fogadta a Mercedes-Benz Sport Akadémián.

Az első negyed a vendégeké volt, de fordult a kocka, átvettük a kezdeményezést, s a nagyszünetben három ponttal, 37-34-re vezettünk. A második félidőben hol mi, hol pedig az Alba vezetett. Nekünk állt a zászló a végjátékban, ám ellenfelünk Freeman utolsó másodperces triplájával kiegyenlített. A hosszabbításra már nem került sor, így 81-81-es végeredmény született.

Forray Gábor: - Nagyon jó meccset játszottunk egy nagyon erős Albával. Nem vallottunk szégyent, a mérkőzés folyamán már volt több olyan jelenet is, amit gyakoroltunk és azt viszontláttam a pályán. Természetesen voltak hibáink is, de azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk. Látszik, hogy az Alba egy profi csapat, hiszen lescoutolták a játékunkat, felkészülve érkeztek, ami pozitív dolog, hiszen komolyan vettek minket. Megpróbáltunk felnőni a szintjükhöz - nekik komolyabb céljaik vannak, mint nekünk -, azt hiszem, ez sikerült is.

Fotó, Slide - Simon Erika, kosarsport.hu
Forrás - ktekosar.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus