2 győzelemmel és 1 vereséggel zárt külföldön a BKG Prima

A Salzburg együttesét az NB I/B-s gárda oda-vissza megverte, azonban a rosenheimi alakulat ellen pár ponttal alul maradt.

A primabasket.hu beszámolója:

Az első mérkőzésen a Salzburg csapatával játszottunk, ahol egy hosszabbításos mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk.

BSC Salzburg - BKG-PRIMA Akadémia 74-77 (21-17; 13-13; 15-21; 18-16; 7-10)

Csapatunk vezetőedzője a következőket mondta: “Minden szélsőséges helyzethez alkalmazkodni. (Nyolc órás buszút.) Erről szólt az első mérkőzésünk. Elsősorban a támadó elemekre készültünk, mert ott voltak eddig akadozások. Bár nem dobtunk olyan sok pontot, mégis láttunk pozitív változást a korábbi mérkőzésekhez képest.”

Highlights a mérkőzésről

Hegedűs Attila interjú

A második edzőmeccsünket a Rosenheim ellen vívtuk, amelyen 21 pontos hátrányból sikerült fordítanunk, de a végjáték utolsó perceire azonban a “come back” sokat kivett a srácokból és végül 4 pontos vereséget szenvedtünk.

Rosenheim - BKG-PRIMA Akadémia 85 - 81 (28-19; 20-16; 18-19; 19-27)

“Sikerült nem csak megérteni, hanem meg is valósítani a váltásokat a meccs közben. Nagyobb hartányból fordítottunk. A sok kihagyott könnyű helyzet megbosszulja magát. A végjátékot nem nyertük meg, de ez volt az első komoly csapatmunka.” - értékelt Dr. Nagy Ágoston.

Highlights a mérkőzésről

Reizer Roland interjú

A harmadik, egyben utolsó mérkőzésünkön 5 ponttal győztünk. A meccs alakulásán látszódott a sorozatterhelés, kicsit pontatlanabbul dobtak a fiúk, de végig kézben tartva a mérkőzést, sikerült győztesen elhagyni a pályát.

BSC Salzburg - BKG-PRIMA Akadémia 56 - 61 (13-14; 12-13; 14-16; 17-18)

“Benji sérülése után új eszközöket és embereket vetettünk be. Szerencsések voltunk, mert jó hatással volt rájuk minden biztató szó. Végig vezetve nyertünk. Még sok a ki nem kényszerített kihagyott dobás és az eladottakat is csökkenteni kell, de már kezdjük kialakítani a stílusunkat.” - vélekedett a mérkőzés után Nagy Ágoston.

Highlights a mérkőzésről

Halász Ákos interjú

Ezen a linken követhetitek a csapat programját

Ilettve ezen a linken a Prima Naptár is letölthető

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus