Agresszív, modern csapatot építenek Körmenden

A jövőre is figyelnek, de a hagyományok miatt az eredményt is hozniuk kell. 

A vaol.hu készített összeállítást az Egis Körmend aktuális helyzetéről. A másodedző, Kocsis Tamás az új játékosokat mutatta be:

"Szerb légiósunk, Stefan Savic rendkívül jól képzett játékos taktikai és technikai értelemben is. Többopciós kosaras, védekezésben és támadásban is sokoldalúan használható. Kamau Stokes igazi irányító, helyzetbe tudja hozni a társakat, elsősorban ezt várjuk tőle. De maga is megoldja az egyes szituációkat. Maliek White extra védőjátékos, ő kiemelkedő teljesítményre képes. Wesley Gordont pedig nem kell különösebben bemutatni, őt soproni időszakából jól ismerjük. Kicsit később érkezett, de már ő is felvette a ritmust. Ilyen típusú játékosa évek óta nem volt a csapatnak, igazi ötös, aki a palánk alatti védekezésben sokat segíthet a csapatnak. Ehhez megvan a megfelelő fi zikuma is" - mondta Kocsis.

Antonis Constantinides vezetőedző pedig a munkáról is beszélt.

"Nagyon fiatal csapatunk lesz, az átlagéletkor 23,3 év. Megpróbálunk fókuszálni a jövőre is, építjük a következő időszakot, persze hoznunk kell az eredményeket is, hiszen ez a klub patinás, nagy múltú és sikeres, ezt mindig szem előtt kell tartanunk. Támadásban modern kosárlabdát játszunk majd, ugyanakkor védekezésben a bajnokság egyik legagresszívebb csapatát akarjuk felépíteni. A sikerhez vezető út legfontosabb része a védekezés lesz. A csapat scoutingért felelős része folyamatosan azon dolgozik, hogy minden információt összegyűjtsön az ellenfelekről. A bajnokság az utóbbi évek egyik legnehezebbje lesz, mert minden csapat megerősödött a tavalyihoz képest, különösen a külföldi játékosok tekintetében."

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus