Bővült az NKA Universitas Pécs játékoskerete

A-csoportos tapasztalattal rendelkező Shane Linden Henry érkezik.

Az NKA Universitas Pécs közleménye:

A bajnokság a legfontosabb szakaszához érkezett, s annak érdekében, hogy elérjük célunkat, új játékossal bővítettük keretünket: szerződtettük az amerikai Shane Linden Henryt, aki A-csoportos tapasztalattal felvértezve érkezett hozzánk.

Az alapszakaszból már csak öt forduló van vissza, aztán következik a folytatás. Ahogy a mezőny összes résztvevője, úgy a mi csapatunk is mindent megtesz azért, hogy sikeres szezont zárjon, elérje célját, ennek érdekében új játékossal erősítettük meg keretünket: a 4-es és 5-ös poszton bevethető, 203 centi magas, 30 éves Shane Linden Henryt szerződtettük. Magas poszton nagyon fontos volt, hogy bővítsük a rotációs lehetőségeinket, hiszen a válogatottba is meghívott Meleg Gergő hosszú kihagyás után most tér vissza a csapatba, Fischer Dávidra pedig sérülés miatt nem számíthatunk a továbbiakban.

Shane Brooklynban született, két évig játszott az amerikai egyetemi bajnokságban, majd megfordult Tunéziában és Vietnámban is. A 2022/2023-as szezonban az NB I. A csoportban szereplő Oroszlányt erősítette, legutóbb pedig a román élvonalban szerepelt, a CS Municipal Ploiesti játékosa volt.

Sok sikert kívánunk az NKA Universitas Pécs színeiben, Shane!

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: nkapecs.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus