Falco: Pustahvar nem játszhat szerdán a Leicester ellen

Már edz a szombathelyiek régi-új légiósa, de fellépett egy probléma, amely miatt nélkülözniük kell őt a szerdai nemzetközi meccsen. 

A nemzetközi asztaliteniszverseny miatt szombaton és vasárnap az Egyetemi Sportcsarnokban vezényelt edzést Gasper Okorn vezetőedző.  A Leicester Riders elleni szerda esti FIBA Europe Cup meccsre készülő csapatban már Aliakszandar Pustahvar is ott volt. Szása mintegy 2 hónapra érkezett a sérvműtét miatt hiányzó amerikai Bruinsma helyére. 

A fiúk hétfőn még itthon edzenek, aztán kedd reggel indulnak Angliába, ahol kedd este már  a meccs időpontjában és helyszínén tréningeznek. A Leicester Riders - Falco meccsen magyar idő szerint szerdán este 20 órakor dobják fel a labdát - írja a falcokc.com.

A klub Facebook-oldala szerint azonban Pustahvar mégsem játszhat még szerdán: "- Pustahvar a szigorú brit vízum szabályok miatt ilyen rövid idő alatt nem tud vízumot kapni. A szerdai mérkőzésen még nem tud pályára lépni - tájékoztatta az oldalt Pichler Gergely technikai vezető.

fotó: falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus