Felújított és kibővített csarnokban kezdi meg a szezont a Ceglédi KE

A Piros csoportban komoly erősítéseket végrehajtó ceglédiek hagyományteremtő felkészülési tornával avatják a régi-új Gál József Sportcsarnokot.

Csütörtök délelőtt megtörtént a Gál József Sportcsarnok műszaki átadása – átvétele. Az eseményen a generálkivitelező Pharos 95 Kft. ügyvezetője, Végh Gábor és Barabás Emőke projektigazgató mellett a Ceglédi Kék Cápák képviseletében Keszthelyi Ferenc elnök, a Ceglédi Vasutas Sportegyesület részéről Horváth József elnök, a Ceglédi Kosárlabda Egyesület képviseletében pedig Lázár László elnök vett részt. A felek kijelentették, hogy nagyon elégedettek a végeredménnyel, egy nagyon szép csarnok került átadásra, így minden akadály elhárult az elől, hogy a ceglédi sportszerető közönség birtokba vehesse a megújult létesítményt.

Pénteken és szombaton a CKE Kupán hivatalosan is bemutatkozik a nézőknek az átalakult, komolyabb célokat dédelgető Ceglédi KE. A pénteki első kört még zárt kapuk mögött rendezik, míg a szombati helyosztókra már a Gál József Sportcsarnok versenypályáján várják a kedves nézőket - a belépés díjtalan.

Akinek nem áll módjában kilátogatni, online élőképpel követheti a tornát, mindkét nap mindkét mérkőzését közvetíti a Ceglédi KE, saját YouTube-csatornáján.

 

A CKE Kupa menetrendje:

2023. szeptember 8.

16:00 – Békéscsabai KK – Jászberényi KSE

18:00 – Veszprém KK – Ceglédi KE

 

2023. szeptember 9. 

16:00 – Bronzmérkőzés

18:00 – Döntő

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus