Hárman is megsérültek Körmenden

Egy légiós, egy fiatal és Mócsán Bálint is érintett. 

Az Egis Körmend közleménye:

Kiss Mátyás az utánpótlás válogatott nyári összetartásán izomhúzódást szenvedett. Emiatt jelenleg csak egyéni edzéseket végez. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor hétfőn csatlakozhat a társaihoz és végezhet teljes értékű munkát. A holnapi, Oberwart elleni felkészülési mérkőzésen azonban biztosan nem léphet még pályára.

Csapatunk új irányítója, Kamau Stokes kisebb sérülést szenvedett edzés közben. Sérülése bár nem súlyos, de a szakmai stáb döntése értelmében, elővigyázatosságból a holnapi edzőmérkőzésen nem lép pályára. Jelenleg könnyített, egyéni edzéseken vesz részt, Kiss Mátyáshoz hasonlóan pedig hétfőn csatlakozhat a csapattársaihoz. 

Mócsán Bálintnak sajnálatosan kiújult a tavalyi szezonban már meglévő térdsérülése, ezért jelenleg egyéni edzéseket végez. A nyári alternatív kezeléseket követően, a jövő hét elején Budapesten kap majd speciális kezelést, mely után egy hét kényszerpihenő következik. Ez idő alatt remélhetőleg megszűnik a fájdalom a térdében. A közösen meghatározott célunk az, hogy a Mogyorósy Szilárd Emléktornán már újra pályára léphessen csapatunk színeiben.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus