Két fiatal játékosával hosszabbított a Falco

Kovács Benedek és Sövegjártó Ábel is részese volt az idei sikereknek, a következő két évben is Szombathelyen gyarapíthatják éremgyűjteményüket.

kép: falcokc.com

A Falco tájékoztatása:

Boris Barac és Marvin Clark után újabb két játékos írt alá csapatunkhoz. Kovács Benedek tavaly érkezett a Monaco csapatából és az előző szezonban nyújtott teljesítménye után könnyen sikerült megállapodni. Bene +2 évre írt alá csapatunkhoz. Legemlékezetesebb bajnoki mérkőzését a Jászberény csapata ellen játszotta, amikor 17 pontot szerzett. A magas poszton bevethető fiatalunk a tavalyi szezonban 24 mérkőzésen lépett pályára és átlagban 8 perc alatt 3,3 pontot és 1,1 lepattanót szerzett. Kovács Benedek, így értékelte a szerződéshosszabbítást: „Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni a két éves folytatásról. Remélem, hogy hasonlóan sikeres időszak vár ránk, mint amilyen az idei volt!”

A tavalyi szezon alapozása közben Achilles sérülést szenvedő 2002-es születésű Sövegjártó Ábellel is sikerült megegyezni a jövő évi folytatásról. A szintén magasposzton bevethető, az U23-as szabályba beleférő Ábellel 2 éves szerződést írt alá klubunk. Fiatal, saját nevelésű játékosunk, így nyilatkozott a szerződéshosszabbítás után: „Nagy örömmel tölt el, hogy maradhatok a Falconál. Izgatott és motivált vagyok, mert a tavalyi szezon után szeretném kihozni magamból a 100%-ot.”

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus