Kosaras találkozó: Főszerepben a BSE és az apparátus

Jövő szombaton tartja következő találkozóját a Kosarasok Klubja.

Jövő szombaton, december 9-én délután Budaörsön, az MKOSZ székházában tartja következő, immár 5. találkozóját a Kosarasok Klubja. - adta hírül  a hunbasket.hu.
 
A rendezvény egyik főszervezője, a korábbi válogatott irányító, Judik Béla lapunk érdeklődésére elmondta: a rendezvény két fő "sarokpontja" az emlékezés és a tisztelet lesz.
 
Ami az emlékezést illeti, annak fókuszában egy nagy múltú és női vonalon nemzetközileg is roppant sikeres, a Ronchetti-kupát is elhódító klub, a BSE korábbi kiváló kosaras szakosztálya áll majd. A szervezők próbálnak minél több korábban a városmajori "kupolában" szereplő játékost, ott dolgozó edzőt, sportvezetőt elérni, meghívni a rendezvényre.
 
Ami pedig a tiszteletet illeti, a Kosarasok Klubja ezt szeretné megadni a sportágban évek, évtizedek óta működő apparátusnak, a kosárlabdában, a sportágért dolgozó szakembereknek, a szövetség munkatársai mellett a megyei szövetségek vezetőinek. Ezzel is próbálják jelezni: az ő gyakran nem igazán látványos munkájuk nélkülözhetetlen a kosárlabda működéséhez. Közülük igyekeztek minél több sportembert, vezetőt meghívni, és Judik örömmel adta hírül: sokan fogadták el a meghívást.
 
A szervezők reményei szerint jelen lesz a nemrég megalakult új elnökség több tagja. A rendezvényt a tervek szerint olyan 15.30 körül Báder Márton nyitja meg, a műsorvezető a neves riporter, Siklós Erik lesz. A meghívott vendégek között lesz a fiatal korában kosarazó sikeres építész, Skardelli György, ő volt például a Puskás Aréna és az MVM Dome vezető építésze, Fleck Ottó, akinek neve ugyan inkább a kézilabdával forrt össze, de a kosárlabdával is volt kapcsolata, valamint dr. Gaál Botond debreceni teológus professzor, aki szintén kosarazott, és a cívis város több évtizeddel ezelőtti kosaras életéről mesél.

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

 

 

Kép, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus