Kosarasok klubja: a harmadik rendezvény

Szombaton este kerül sor az úgy másfél éve "életre hívott" Kosarasok Klubja harmadik rendezvényére.

A helyszín az eddigi két klubest résztvevői által már jól ismert, a Soroksári út 48 alatt található La Vida LOFT rendezvényházban, a Malomudvarban található terem.

A szombati rendezvény hivatalos részének három fő programpontja lesz. Kezdésként a korábbi kiváló MAFC-irányító, Kangyal Tibor, vagy ahogy a sportágban mindenki ismeri, Öcsi beszélget régi iskolatársával, a rendezvény sztárvendégével a dalaival korosztályok sorát megörvendeztető Omega együttes frontemberével Kóbor Jánossal, többek között a régi emlékekről, a kiváló énekesnek a kosárlabdához fűződő kapcsolatáról.

Ezt követően, ahogy az előző rendezvényen 5, úgy a szombatin, két kiváló korábbi sportembert ismer el a Kosarasok Klubja emlékplakettel. A szervezők szeretnék, hogy kilétük legyen meglepetés - s a plakettek ünnepélyes átadása kapcsán velük is sor kerül egy-egy beszélgetésre.

Végül, de nem utolsósorban a klub történetében újdonságként "terítékre kerül"  az új 3x3-as szakág, valamint a streetball. Előbbi "képviseletében" a jövő tavasszal az olimpiai kvalifikációra készülő női válogatott szövetségi kapitánya, Károlyi Andrea, Tímár András pedig a hazánkban lassan három évtizede hódító szabadtéri, szabadidős kosarazás egyik alapító tagjaként lép majd a képzeletbeli pódiumra. Ebben a részben szó lesz a streetball és a 3x3-as kosárlabda kapcsolatáról és különválásáról, az olimpiai részvétel - az utolsó kvalifikációs viadalt Magyarországon rendezik - szabályairól, esélyeiről.

A rendezvényt egy rövid zenés-táncos kulturális betét színesíti, a korábbi Izzó-edző, Papavasziliu Hrisztosz kis csoportja már a múltkor is nagy sikert aratott.

A belépés a klubtagok részére ingyenes, amúgy 2900 forint. A belépő tartalmaz egy pohár kávét, üdítőt, vagy szeszes italt. Belépéskor az érkezők egy jóval a belépő árán felüli értékű, ajándékot kapnak. A klub támogatói jóvoltából a Kosarasok Klubja rendezvényein megszokottnak mondható tombolán pedig most is igen értékes nyeremények találnak majd gazdára.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus