Kovács Ádám visszatér Szegedre

Kovács az előző bajnokságban a B csoportos MAFC együttesében mérkőzésenként 20 percet töltött a pályán az alapszakaszban, 10 pontot, 3.5 lepattanót és 2.5 gólpasszt átlagolt.

A Naturtex-SZTE-Szedeák facebook közleménye:

Kovács Ádám személyében tapasztalt magyar játékossal erősítette meg keretét a Naturtex-SZTE-Szedeák.

A 29 éves kosaras a 2017-2018-as és a 2019-2020-as szezonban is szerepelt már a szegedi együttesben, 2020 februárjában egy súlyos térdsérülés vetett véget az idényének.

Kovács Ádám az előző bajnokságban a B csoportos MAFC együttesében mérkőzésenként 20 percet töltött a pályán az alapszakaszban, 10 pontot, 3.5 lepattanót és 2.5 gólpasszt átlagolt.

– Nagyon örülök, hogy újra Szegeden játszhatok! Mindenképpen nagy kihívás lesz és már nagyon várom a következő szezont. Az elmúlt két évben megkülönböztetett figyelemmel követtem a Szedeák szereplését, nagyon egységes, jó kosárlabdát játszó csapat volt és remélem, hogy ez folytatódni fog. Úgy gondolom, jó a magyar állomány és megfelelő légiósokkal szép idény lehet a következő is - mondta Kovács Ádám.

Elégedetten fogadta a 200 cm magas játékos visszatérését Simándi Árpád, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője is:

– Örülök, hogy Ádám ismét csatlakozik hozzánk, a korábbi szegedi időszakok során meggyőzött bennünket a tudásáról. Tökéletesen ismeri a klubot és a közeget, biztos vagyok abban, hogy a játékával és a személyiségével újra a segítségünkre lesz majd.

 

Fotó, slide: Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat facebook

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus