Közlemény: partneri együttműködés a PEAK Sport és a Kezdő5.hu között

Fontos megállapodással indul hírportálunk számára a 2020-as esztendő. Örömmel jelentjük be nektek a PEAK Sport Magyarország és a Kezdő5.hu együttműködését.

Kihívásokkal teli év lesz 2020 a Kezdő5.hu életében. Terveink között szerepel számos tartalmi fejlesztés és technikai korszerűsítésre is készülünk a következő hónapokban, ezek részleteiről természetesen folyamatos tájékoztatást adunk majd.

Az oldal magas színvonalú működésének és a technikai fejlesztések megvalósításának alapja a Kezdő5.hu partneri-támogatói körének folyamatos bővítése. Ennek részeként az együttműködési megállapodásunk értelmében a magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését az idei évben PEAK Sport Magyarország támogatja.

Ismerjétek meg ti is közelebbről a PEAK Sport márkát, amely 1989-ben indult a kínai Quanzhou városából. A hazai sikereket követően a kétezres években nemzetközi piacra léptek sportruházati termékeikkel, melyek mostantól hivatalosan is elérhetőek Magyarországon.

A kosárlabdára folyamatosan zászlóshajóként építő PEAK az évek során számos nemzetközi sportszervezettel, köztük például a FIBA-val és az NBA-vel is partneri együttműködéseket kötött. Idén Európában a Kosárlabda Bajnokok Ligája egyik fő támogatója, amelyre a magyar kosárlabda rajongók például a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hazai és idegenbeli meccsein egyaránt felfigyelhettek.

A sportszervezeteken kívül játékosokat is szponzorálnak, sőt saját signature cipőt kapott a cégtől például a Los Angeles Clippers spílere, Lou Williams, a városi rivális LA Lakers idén újjászülető magasembere, Dwight Howard, vagy a pályafutását nemrég befejező francia San Antonio Spurs-legenda, Tony Parker is. A cipők 2019-re óriási fejlődésen mentek keresztül, mind funkcionálisan, mind esztétikailag felnőttek a piac „nagyjaihoz”.

Kosárlabda vonalon így mára a már főként 3x3 szakágban egyre erősödő PEAK márka egy komplett portfóliót kínál a sportág szerelmeseinek a kompressziós funkcionális felszerelésektől a kosárlabda-cipőkig minden területet lefedve.

A PEAK a kosárlabda vezérvonala mellett nyitott a szabadidős sporttevékenységek felé is, közelebb hozva ezzel a márkát a futók és a fitness szerelmeseihez is. Felszereléseiket ma már olyan neves tervezők készítik, mint a korábban az adidasnál Lionel Messi stábjában dolgozó Martin Tibabuzo.

A Kezdo5.hu és a PEAK Sport Magyarország együttműködésének keretein belül portálunk kedves olvasói többek között egyedi kedvezményekben részesülhetnek majd a cég webshopjában. Ennek részleteiről hamarosan beszámolunk.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus