Krasovec lett az Oroszlány vezetőedzője

Nagyon hosszú keresgélés után az OSE Lions ma bejelentette, hogy megállapodott új vezetőedzőjével, aki Vavra András helyét veszi át.

Az oselions.hu hivatalos közleménye:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a mai napon megegyezés született Egyesületünk és Sebastjan Krasovec között arról, hogy az OSE Lions csapatának vezetőedzői posztját a következő szezontól a 40 éves szlovén szakember fogja betölteni.

Edzői pályafutása kezdetén kiváló edzőkkel dolgozhatott és szerzett tapasztalatokat tőlük (pl. az élcsapatnak számító Lasko csapatánál hat szezonon keresztül, a szövetségi kapitányi tisztet is betöltő Ales Pipan másodedzőjeként), ezután volt elsőosztályban vezetőedző is több klubnál, és dolgozott Lengyelországban is. Pályafutásának fontos része a fiatalokkal való kiemelt foglalkozás, mely során különböző korosztályos csapatokat edzett, vagy vett részt utánpótlás programokban. Ezen a területen Szlovéniában és Lengyelországban is szép sikereket ért el. Jelenleg is a szlovén U20 válogatott másodedzőjeként dolgozik.

Bízunk abban, hogy ambícióval telve érkezik hozzánk és az általa végzett munka hasonló sikereket eredményez Egyesületünknél is, csakúgy, mint a korábbi állomáshelyein.

Sok sikert az oroszlányi munkához Sebastjan!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus