Maliek White távozott Sopronból

Hazatért az Egyesült Államokba.

A Sopron KC közleménye:

Csapatunk holnap 17 órától zárja az évadot. Az immáron Bors Miklós által dirigált fiaink, a 7. helyért  két győzelemig tartó párharc utolsó – harmadik – találkozóján a Kecskemétet látják vendégül.

A csapatunkat szezon végén irányító fiatal szakvezető szerint holnap, a vasárnapi meccshez képest védekezésben mind az egyéni felelősségvállalás, mint pedig a Kecskemét kettő-kettő elleni játékának a védésében sokkal keményebben kell odaállni, szinte százszázalékos javulás kell.

Kiemelte: ez egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen a bajnokság legrutinosabb magas kettőse, a Dramicanin-Karahodzic kettős ellen kell felvenni úgy a harcot, hogy nálunk a palánk alatt igazán csak Molnár Marci tekinthető rutinosnak. Ugyanakkor reméli, Schöll Ricsi és Sitku Marci felveszi a versenyt a Kecskemét tapasztalt magasembereivel. Vasárnapra még visszautalva azt taglalta, hogy a kecskeméti mérkőzés egyetlen pozitívuma az volt, hogy nem adtuk fel, hanem fiataljaink, Csendes Péter, Csátaljay Péter és Schöll Richárd bátor, vagány játékával, kosaraival izgalmassá tudtuk tenni a hajrát. Az előző összecsapás záró negyedében nyújtott játékra lehet építeni.

Bors Miklós helyzetét nehezíti, hogy az SKC kerete tovább fogyatkozott, már Maliek White is hazatért az Egyesült Államokba. A szakvezető zárszavában annyit mondott: aki szerdán, a szezon utolsó mérkőzésén rendelkezésre áll, mindent ki kell adjon magából, vagy ahogy mondani szokás, ami a csövön kifér.

 

Fotó, slide: sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus