Pécs: Budimir két évre elkötelezte magát

A Pécs 29 éves horvát bedobója remek idényt zárt Baranya megyében, a csapat húzóembere volt a 2013-2014-es szezonban. A csapatkapitány rögtön meg is toldotta a szerződését, méghozzá azonnal két évre - írja a pvsk-panthers.hu.

Budimir a Pécsi VSK-PANNONPOWER összes mérkőzésén pályára lépett a 2013/2014-es évadban. A 37 bajnoki mérkőzésen összesen 1250 percet töltött pályán, ami alatt 710 ponttal és 215 lepattanóval gyarapította a statisztikákat, de összesen 167 kiharcolt faultja is figyelemre méltó. Ez átlag 19,2 pontot, 5,8 lepattanót és 4,5 kiharcolt faultot jelent.

A játékos így kommentálta az eseményeket:

- Örülök, hogy jó szezont zártunk! A saját statisztikáimmal nem foglalkozom, a csapat teljesítménye a lényeg, én pedig örülök, ha minél többet hozzá tudok tenni. A 7. hely megszerzésével sikerült teljesíteni a célkitűzéseinket. Ha a Paksot is sikerült volna legyőznünk, még boldogabb lennék, a 3-0 azt sugallja, hogy könnyű dolguk volt, de szerintem benne volt a csapatunkban a meglepetés esélye is...

- A klub két éves szerződést ajánlott, én pedig örültem ennek. Megszerettem Pécset és a családom is szereti ezt a várost. Jól éreztem magam az egyesületnél, jól kijöttem a csapattársakkal és az edzővel... Minek változtatni valamin, ami jó?!

Budimir szerint a következő szezonra is minimális elvárás a rájátszás, de a legfontosabb, hogy az egész csapat sérülés nélkül tudja lejátszani az évadot.

 

Forrás: pvsk-panthers.hu
Slide és kép: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus