Szeptemberben megérkezik Budapestre az első CAMUGO SportLab

A kamerarendszer livestreaminggel, applikációkkal és azonnali videóvágással segít elemezni és korrigálni a profi és amatőr sportolók minden apró mozdulatát.(x)

Az 1600 m2-es létesítmény két teljes, illetve egy 3x3-as - ízületkímélő verseny parkettával borított - kosárlabda pályának és egy modern felszereltségű kondicionáló teremnek ad helyet. A komplexum kosárlabda központú kialakítása mellett a röplabda sportág szerelmeseinek is edző- és versenypálya alternatívával szolgál majd.

Reméljük, hogy nem csak a sportág iránti elkötelezettségünket tudjuk megmutatni vendégeink számára, hanem a telepített rendszereink segítségével sikerül új megvilágításba helyezni a technológiai innovációk fontosságát az amatőr sportban is.

Bízunk benne, hogy a mérkőzések emberi beavatkozás nélkül (mesterséges intelligenciával) történő közvetítése, a több kameraszögből működő videobíró rendszerünk éppúgy elnyeri majd a közönség tetszését, mint az edzések helyszíni elemzésére szolgáló applikációk és instant videóvágó rendszerünk.

Reményeink szerint Budapest kosárlabdázni szerető közönsége számára egy igazi kis szigetté válhat ez a hely, ami miatt számunkra komoly presztízs értékkel is bír.

A CAMUGO® SportLab Budapesten, a XI. kerületben a Hunyadi János út 16. szám alatt található. A helyszín fővárosi tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető. Az autóval érkezőket ingyenes, sorompóval elzárt és kamerával megfigyelt parkolók várják. A komplexum az év minden napján várja majd a sportolni vágyókat.

Elérhetőségek:

Email: unitedsportlab (kukac) gmail.com
Telefon: +3630/430-7000 / +3670/609-7762

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus