Szombaton és vasárnap is játszik az Alba, még hét edzőmeccse lesz

Sűrű a fehérváriak programja.

Az Alba Fehérvár közleménye:

"Négy edzőmeccsen van túl együttesünk. Másfél hete, a lengyel túrán, Torunban a bajnok Ostrówtól öt, a Wroclawektől hét ponttal kaptunk ki, majd a múlt hét közepén fogadtuk a KTE csapatát. A fiúk végig vezetve, magabiztosan nyertek a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ellen 92-73-re (23-19, 31-22, 19-19, 19-13). Kedden este Horvátországban mérkőztünk meg a Cibona Zagrebbel, szoros meccsen veszítettünk 88-80-ra.

Ma pedig véglegessé vált a csapat nyári, felkészülési programja. Szombaton és vasárnap a szlovén Krka Novo Mestót fogadjuk. Jövő héten a szlovéniai Roglán játszunk a német élvonalbeli Oldenburggal szeptember 3-án, szeptember 4-én pedig hazai pályán az MBK Komárnóval.

Szeptember 9-én csütörtökön és 10-én pénteken Nyíregyházán, a Sitku Ernő Emléktornán veszünk részt. A kétnapos tornán a házigazda Hübner Nyíregyháza BS mellett a DEAC, a Budapesti Honvéd és csapatunk méri össze tudását. Az első napon a DEAC csapatával játszunk 16 órai kezdettel, majd az ünnepélyes megnyitó után a Budapesti Honvéd a Nyíregyházával találkozik, akiket nyártól az a Pethő Ákos irányít, aki három éven át eredményesen dolgozott a fehérvári utánpótlásban, valamint felnőtt együttesünk stábjában. A csütörtöki vesztesek pénteken, szeptember 10-én 16 órakor, a győztesek 19 órakor mérkőznek meg egymással, az eredményhirdetésre 20.45-kor kerül sor. Szeptember 15-én hazai pályán zárjuk a felkészülési mérkőzéseink sorozatát, az osztrák Oberwart Gunners elleni találkozóra sok szeretettel várjuk kedves szurkolóinkat is.

Az új szezonra érvényes bérleteket szeptember 13-án kezdjük értékesíteni az Alba Regia Sportcsarnokban. Az árusítás részleteiről hamarosan bővebben fogjuk tájékoztatni szimpatizánsainkat."

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus