Sztojan Ivkovics meglátogatja a hazai klubokat

A magyar válogatott szövetségi kapitánya több csapat szakmai vezetőjével és a játékosokkal is egyeztet.

A hunbasket.hu beszámolója:

Néhány héttel a sikeresen megvívott Európa-bajnoki selejtezők után személyesen járja körbe a hazai klubokat Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány. A szakember több csapat szakmai vezetőjével, valamint játékosokkal egyeztet.

- Bevált szokásom, hogy évente egyszer találkozom a klubokkal, játékosokkal, kollégákkal. Ilyenkor nem csupán a nemzeti csapatban szereplő játékosok miatt megyek, hiszen a magyar kosárlabda nem csupán a válogatottakból áll, hanem valamennyi csapatból, szurkolókból, edzőkből. 

A kapitány hozzátette: a klubokkal, játékosokkal, edzőkkel folytatott megbeszélések tapasztalatait közvetíti a szövetség felé.

- Most, hogy a bajnokság végső hajrájához, a legizgalmasabb időszakhoz érkeztünk, különösen jóleső érzés azt látni, hogy a magyar kosárlabdázás a vírushelyzet ellenére sem állt le. Mindenképpen szeretnék gratulálni a csapatoknak, a szövetségnek, a sportág minden szereplőjének, mert ez bizony hatalmas munkát igényel! Joggal lehetünk büszkék, ez a sportág közös sikere! Nagyon remélem, hogy egészen a döntőkkel bezárólag minden meccset lejátszhatunk – mondta Sztojan Ivkovics.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás, fotó - hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus