Távozik a Sopron vezetőedzője

Kosztas Flevarakis győzelemmel búcsúzna.

A Sopron KC közleménye:

Edzőnk, Kostas tegnap este közösségi oldalán jelentette be, hogy a holnapi, a Kecskemét ellen a 7. helyért zajló párharc első mérkőzése lesz számára az utolsó, csapatunk kispadján.

Kostas, a szezonban a csapatunkat a Magyar Kupa ezüstéremig vezető szakember a bejelentésében azt írta, személyes okok miatt távozik az együttestől közvetlenül az évad vége előtt. Ennek kapcsán ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs honlapunknak elmondta: az edző személyes, családi okok miatt kérte, hadd térhessen haza nem sokkal az évad vége előtt. A vezetőség pedig úgy döntött, hogy Kostas az előző években tett annyit a klubért és a csapatért, hogy ezt a kérését elfogadja.

A kecskemétiek elleni második, és amennyiben szükséges, harmadik összecsapáson Kostas segítője, Bors Miklós meccsel majd.

Kostas a honlapunknak kiemelte: rengeteg szép emlékkel búcsúzik Soprontól, a csapattól és a szurkolóktól. Holnap este pedig szeretne győzelemmel búcsúzni az SKC kispadjától, játékosaitól – akik közül Takács Norbival és Supival négy évet dolgozott együtt -, valamint természetesen a csapatának rengeteget segítő szurkolóktól.

Mint mondta, a holnapi, 19 órakor kezdődő meccsre is az eddigiekhez hasonló alapossággal próbálta felkészíteni a csapatot. A helyzet annyival nehezedett tovább a DEAC elleni párharchoz képest, hogy a Kecskemét ellen már Jordan Barnett sem játszik, légiós erőcsatárunknak lejárt a szerződése, így a keret rutinos és fiatal magyar játékosaira még nagyobb feladat hárul, de a szakvezető bízik bennük.

 

Fotó, slide: sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus