Váradi Benedek a lengyel kupagyőztesnél folytatja

A válogatott hátvéd elsősorban az edző, Zan Tabak személye miatt döntött a Trefl Sopot mellett.

A lengyel gárda honlapján jelentette be, hogy egy évre szerződtette Váradi Benedeket, aki Németh István után a klub második magyar játékosa lesz.

A klub sajtósa meg is interjúvolta a játékost, aki elmondta, hogy jelenleg Balin nyaral, majd a válogatott edzőtáborában készül az éppen Lengyelországban rendezendő olimpiai selejtező-tornára. Sok jót hallott a klubról, elsősorban a korábban az NBA-ben játékosként is megfordult , edzőként többek között a Real Madridnál is dolgozó horvát Zan Tabak vezetőedző miatt döntött az aláírás mellett.

A klub színe a sárga-fekete, erre is rákérdeztek nála, amire nevetve annyit mondott, nagyon fontos volt a döntés meghozatalánál – komolyra fordítva a szót nyilván ez más lesz, mint a Falco, de reméli, hogy ugyanolyan sikeres lesz itt is. Elmondta, hogy a válogatottal és a Falcóval is szerepelt lengyel csapatok ellen és tavaly is látta néhány lengyel csapat meccsét, tudja, hogy nagyon fizikális a bajnokság, ezért komoly kihívásnak tekinti a következő szezont. Előtte még az olimpiai selejtezőn is pályára lép a lengyel nemzeti csapat ellen, akik ellen a legjobbját igyekszik nyújtani és erre számíthatnak a Sopotnál is - ahol megkapja a 25-ös mezt. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus