A DEAC csapatkapitánya megkedvelte az alföldi életet

Bognár Kristóf nem bánta meg, hogy anno a DEAC-ot választotta - beszélt az előző szezonról, a nyári felkészülésről és a jövőről is. 

A DEAC csapatkapitánya két éve érkezett Debrecenbe, de személyes okok miatt már régebb óta kötődik a városhoz - nemrég újabb két évre írt alá. A helyi civishir.hu portál készített vele interjút, amely ide kattintva olvasható. Részlet az interjúból:

"Cívishír: Fiatal edzőnek, az alig 26 éves Kovács Adrián kezébe adta a klubvezetés a marsallbotot, illetve egy rutinos játékos érkezését jelentették be eddig. Mit szólsz?

Bognár Kristóf: Tóth Ádámot a válogatottból is nagyon jól ismerem, nagyon jó srác emberileg, játékosként pedig aligha kell minősítenem, hiszen megteszik azt az eredményei. Az utóbbi évek legjobb magyar csapatától érkezik. Az új vezetőedzőt is jól ismerem, nekem az elmúlt két évben a másodedzőm volt, és igazán örülök neki, hogy egy közeli ismerős, nem pedig egy teljesen idegen az új tréner. Adrián már csak azért is jó választás, mert ismeri a klubot, a rendszert, a közeget, de szakmailag is felkészült. Ezzel együtt nagy kihívás lesz számára ez a munka, ugyanakkor hatalmas esély, nagy előrelépés, ami erőt adhat."

fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus