A mély rotációt emelte ki a Falco edzője

Milos Konakov szerint ez biztató a hosszú szezon előtt. 

fotó: falcokc.com

A Komarno legyőzése után a csapat weboldalának nyilatkozott Milos Konakov, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője:

"Lejátszottuk a felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzését. Két teljesen más félidőt játszottunk. Az első 20 percben könnyű kosarakat engedtünk, támadásban pedig fegyelmezetlenek voltunk. A szünetben sikerült rendet rakni a fejekben és egy remek második félidőt játszottunk. Örülök, hogy mindenki pályára tudott lépni, és amikor jobban belenyúltunk a rotációba, akkor sem esett vissza a játékunk. Ez a jövőre nézve biztató, hisz egy hosszú szezon vár ránk, ahol mindenkinek komoly szerepe lesz. Most egy kicsit pihenünk, majd elkezdünk készülni a PVSK elleni szezonnyitóra, amire remélem, hogy sokan kilátogatnak majd" - mondta Milos Konakov, a csapat vezetőedzője.

A klub facebook-oldalán Váradi Benedek is értékelt:

"Az utolsó edzőmérkőzésünket játszottuk, ami érezhető volt a játék képén is. Nem kezdtünk jól, olyan érzésem volt, mintha a csapat fejben már a szezonnyitón lenne. A második félidőben rendeztük a sorokat. A pálya mindkét oldalán remek kosárlabdát játszottunk. Innentől kezdve már csak a PVSK elleni szezonnyitó lebeg a szemünk előtt, ahol a második félidőben mutatott játékra lesz szükségünk. Jó lesz újra tétmérkőzésen pályára lépni és remélem, minél több szurkolónk kint lesz az Arena Savariában. Hajrá Falco!"

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus