A sérülések kerültek előtérbe mindkét vasárnapi NBI/A mérkőzésen

Nyilatkozatok a Körmend-Jászberény és a Falco-Pécs után.

Egis Körmend - JP Auto - JKSE 83-59

Matthias Zollner: Először is gratulálok a játékosaimnak. Ez egy újabb győzelem. Sohasem könnyű helyzet egy csapatnak, amikor ennyi sérültje van az ellenfélnek és többé-kevésbé nincs veszítenivalója. Az első pár percben jól kezeltük ezt a helyzetet. Most tovább kell mennünk és a következő mérkőzésre kell gondolnunk. Sok sikert kívánok a Jászberénynek. Különösen, hogy a sérültek felépüljenek. Senki sem akar játszani egy olyan csapat ellen, ahol ilyen sok sérült van. Remélem, hogy még egyszer találkozunk velük ebben a szezonban, mert ez azt jelenti, hogy a középszakaszt az első helyen zártuk.

Lo El-Hadji Malik: Én ahogy mondtam a lenti nyilatkozatban, a mai nap a hozzáállás volt a legfontosabb, hogy a játékosaink, ahogy hozzáálltak a mérkőzéshez, azzal elégedettek lehetünk. Egy ilyen jó csapat ellen játszani, mint a Körmend 6-7 emberrel, az nagyon nehéz feladat. De szerintem ezt elég jól teljesítettük. Gratulálok a Körmendnek és további sok sikert kívánok neki. A saját sérültjeinknek pedig jobbulást, hogy minél gyorsabban teljes csapat legyünk.

Takács Kristóf: Gratulálok a Jászberénynek és a saját csapatunknak is. Az első negyedben sikerült nagy előnyre szert tennünk és ez végig megmaradt. Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást és sok sikert kívánok a Jászberénynek.

Ruják Bence: Sok a sérültünk sajnos. Egy nagyon nehéz mérkőzésre készültünk. Szerintem helyt álltunk és ahogy eljöttünk és küzdöttünk, azzal nem volt gond. Megtettünk mindent. Reméljük, hogy a sérültjeink hamar felépülnek és a rájátszásra készen állnak, teljes csapattal neki tudunk vágni és minél jobb eredményt elérni. Szeretnék gratulálni a Körmendnek.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Pécsi VSK-VEOLIA 88-53

Gasper Okorn: Nagy köszönettel tartozunk a szurkolóknak, akik kilátogattak a mérkőzésre. Nagy segítséget jelentett a buzdításuk. Szeretnék gratulálni játékosaimnak is, akik maximálisan végrehajtották a kért instrukciókat. Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést és innen már kontrolláltunk a találkozót. Örülök, hogy Perl és Balmazovic is jó formában tértek vissza sérülésüket követően. Reddicet pihentetnem kellett, mert a mérkőzés során meghúzódott a bokája. Holnaptól már a következő feladatra koncentrálunk és keményen készülünk az újabb mérkőzésre.

Csirke Ferenc: Egy célunk volt, hogy lehetőleg ne sérüljön meg senki, Bíró Levente mégis könnyebb sérülést szenvedett. A második félidőben igyekeztem pihentetni kulcsjátékosainkat, mert sorsdöntő meccsen csütörtökön szeretnénk nyerni a Körmend ellen. 

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus